Celebrity News

Razvod ga je uništio: Svetozara Cvetkovića NEĆETE PREPOZNATI (FOTO)

Razvod Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić evidentno je uticao na dramskog umetnika

Razvod ga je uništio: Svetozara Cvetkovića NEĆETE PREPOZNATI (FOTO)

Iako se dogodio još prošle godine razvod Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić i dalje je tema medija. Dramski umetnik koji je u par meseci ostao bez oca, svog najvećeg oslonca i supruge, majke njegovo dvoje naslednika Klare i Luke, gubitke je teško podneo, čemu, po mišljenju mnogih, svedoče njegove najnovije fotografije.

Pročitajte: Razvod Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić preko noći sve uništio (foto)

Vladimir Šporčić

 

Na jednoj od njih Svetozar pozira sa dugom puštenom, sedom bradom, što je javnost odmah navelo da zaključi da je to ništa drugo do posledica razlaza od Jelene. Mada je činjenica da u razvodu niko ne ostaje ravnodušan, te da poraz boli i onoga ko je razvod zatražio i onoga ko je želeo pomirenje, istina je međutim da pomenute slike ukazuju na sve samo ne na Svetozarovo trenutno emotivno stanje.

Pročitajte: Drugo stanje joj divno stoji: Jelena Đokić iznenadila i tri meseca nakon razvoda pokazala TRUDNIČKI STOMAK (FOTO)

 

 

Naime, zapušten izgled samo je još jedna maska koju je za potrebe pozorišnog komada dramski umetnik poneo, što nikako ne pobija istinu da mu nije svejedno što je Jelena spakovala kofere i sa sinom i ćerkom napustila zajednički dom

 

Komentari (0)

Loading