Celebrity News

"Sve zbog prokletog novca": Potresno priznanje Nikole Koja o najtežem periodu u porodici

Autor: | 02/10/2022

Ispovest Nikole Koja otkrila je više nego što je očekivano

"Sve zbog prokletog novca": Potresno priznanje Nikole Koja o najtežem periodu u porodici

Boško Karanović

Ispovest Nikole Koja otkriva mnogo o njegovoj poslovnoj rutini, kad već o onoj na privatnom planu ne voli da govori u javnosti. Popularni glumac vratio se posle određene pauze na našu glumačku scenu što se posebno primećuje zahvaljujući popularnim TV serijama u kojima igra. Dok ga trenutno gledamo u seriji "U klinču" na Javnom servisu, uskoro će isti termin biti rezervisan ponovo za Koju budući da je jedna od važnijih uloga u seriji "Radio Mileva" koja startuje od 11. oktobra njegova.

 

 

Baš tim povodom glumac je stao pred novinare što inače vrlo retko čini, a ispovest Nikole Koja koja je tom prilikom nastala odjeknula je u svim medijima. Razlog za to posebno se odnosi na onaj deo u kojem se požalio da mora da snima i preko svojih fizičkih mogućnosti iz finansijskih razloga.

Pročitajte: Važila je za jednu od najlepših Srpkinja, a sada… Pogledajte kako danas izgleda supruga Nikole Koja (FOTO)

 

 

- Seriju smo snimali šest dana u nedelji, i to po 12 sati. Sve zbog prokletog novca, koji je svima "legao na vrat" i postao najveći problem u životu, pa i meni! Kad radim, najteže mi pada rano ustajanje, ali svaki minut mora da se iskoristi, jer sve košta - rekao je Kojo i dodao:

- Često me izbaci iz takta kada zbog neke situacije ne možemo da nastavimo snimanje i po sat vremena. To me baš poremet - bio je iskren glumac.

 

 

Ispovest Nikole Koja dotakla se i inostranstva u kojem često boravi a onda kada dođe na naše prostore mora da se navikava da ga svuda prepoznaju.

- Ne smeta mi što mi ovde prilaze, ali prodišem kada odem u inostranstvo jer me tamo niko ne prepoznaje. To mi baš prija - bio je iskren glumac i dodao da često sarađuje sa mladim glumcima kojima takođe savetuje da doziraju svoje pojavljivanje u javnosti.

- Ne dajem im glumačke savete, osim kad režiram, ali im zato dajem one životne! Govorim im da ne polete previše, jer nije važna trenutna popularnost, već da traju godinama. Glumac može da traje samo ako ne iskače iz frižidera svaki dan, poput nekih kolega - rekao je Nikola.

Komentari (0)

Loading