Celebrity News

Važila je za jednu od najlepših Srpkinja, a sada… Pogledajte kako danas izgleda supruga Nikole Koja (FOTO)

Supruga Nikole Koje pleni neverovatnom lepotom i harizmom

Važila je za jednu od najlepših Srpkinja, a sada… Pogledajte kako danas izgleda supruga Nikole Koja (FOTO)

Prvi put supruga Nikole Koje u centar medijskog interesovanja dospela je 2007. godine nakon odluke da se glumcem stane na ludi kamen. Tih dana o lepoj Sarajki pričalo se samo u superlativu, mada se nije mnogo toga znalo. Aleksandra tada Đurić, bavila se uspešno manekenstvom a u javnosti je ostala prepoznatljiva kao devojka iz Čolinog spota "Moja draga". Manje-više to je otprlike sve što se o glumčevoj izabranici moglo doznati, a do dan-danas njena tajanstvenost i želja da intimu sačuva nisu se mnogo korigovali.

Pročitajte: Od njenog glasa zastaće vam srce! Nikola Kojo podelio emotivni video najstarije ćerke koji je očarao javnost

Boško Karanović

 

S obzirom na to da ni Nikola nije lud za medijiskim pojavljivanjem, skladni supružnici već 15 godina uživaju srećnom braku van domašaja fotoreportera. Roditeljska uloga dodatno je pooštrila njihove kriterijume kada je reč o čuvanju privatnosti, te sve do skoro nismo mogli videti kako Nikoline naslednice izgledaju, a ni da li se i koliko Aleksandra promenila.

Pročitajte: Velika čast: Pavle Dejanić rame uz rame sa Nikolom Kojom, ovo su detalji novog projekta

Boško Karanović

 

Supruga Nikole Koje posle dužeg niz godina ponovo je stala pred kamere, za potrebe reklame u kojoj je učestvovao i Koja a tu se moglo videti da je lepotu sačuvala, te da joj godine i iskustvo nisu mnogo naškodili.

Pročitajte: Kojo na slatkim mukama, ima tri ćerke lepotice: Živim život Nikole iz „Anđela 2“ (foto)

Youtube Screenshot

 

Energiju kojom zrači ona crpi iz svoje porodice, svoje tri mezimice i supruga koji joj ispunjava sve želje. Jedno drugome su najveća podrška a i dan-danas se pamte Nikoline reči o Aleksandri:

- Moja Aleksandra, moj ceo svet, ništa na ovom svetu ne može biti tako lepo kao ono što si mi dala. Tvoja ljubav je u moj život unela svetlost i sama pomisao da si moja žena čini me najsrećnijom osobom na svetu.

 

Komentari (0)

Loading