Celebrity News

Stil Dragane Kosjerine komentariše ceo internet: Prekršila je najvažnije modno pravilo, pogledajte fotografije

Autor: | 03/10/2022

Stil Dragane Kosjerine ponovio se istom kombinacijom u samo nekoliko večeri razmaka

Stil Dragane Kosjerine komentariše ceo internet: Prekršila je najvažnije modno pravilo, pogledajte fotografije

Stil Dragane Kosjerine nepotrebno je komentarisati kada je u pitanju ukus poznate voditeljke da se obuče, modne kombinacije TV lica neupitne su same po sebi, ali Dragana je prošle sedmice napravila veliki modni prekršaj drugačije vrste. Naime, džaba vam je i najbolja odevna kombinacija ako ste je u vrlo kratkom vremenskom periodu ponovili dvaput. Upravo je to modni greh poznate voditeljke Javnog servisa koja je da li u brzini ili nesvesna greha koji je počinila obukla sjanu ali ipak istu kreaciju za dva različita događaja.

Boško Karanović

 

Naime, stil Dragane Kosjerine mogao se komentarisati najpre kada je posetila žurku i proslavu rođendana dnevnog lista "Blic" i tada je pobrala dosta komplimenata na račun svetlucavog sakoa i pantalona koji su bili u istom dezenu začinjenih crnom košuljom, a ona je bila komentarisana kao jedna od najbolje obučenih te večeri.

Pročitajte: Kupaći Dragane Kosjerine za smelije dame: Voditeljka pokazala izvajano, osunčano telo, svi komentarišu jedno (FOTO)

Boško Karanović

 

Međutim, stil Dragane Kosjerine koliko god bio raznovrsan i uvek dobro pogođen, ponovio se nekoliko večeri kasnije na promociji brenda Lepe Brene. Dragani su se dopale čarape "Lady B" a svima se dopao njen stajling, ali nakon što je postalo jasno da je Kosjerina iskopirala samu sebe nakon samo nekoliko dana nisu baš svi bili skloni tome da pohvale takvu ideju. Čak je ponovila i iste cipele. Šta vi mislite, da li je Kosjerina počinila neoprostiv modni greh ili kada nešto stvarno dobro izgleda onda nije šteta da se obuče milion puta?

Komentari (0)

Loading