Moda

Kupaći Dragane Kosjerine za smelije dame: Voditeljka pokazala izvajano, osunčano telo, svi komentarišu jedno (FOTO)

Stajling Dragane Kosjerine za ovo leto je za svaku pohvalu

Kupaći Dragane Kosjerine za smelije dame: Voditeljka pokazala izvajano, osunčano telo, svi komentarišu jedno (FOTO)

Voditejka Javnog servisa Dragana Kosjerina vrlo vodi računa kako će se predstavljati u javnosti. Njena garderoba, s tim u vezi, uvek je na mestu, ni previše zatvorena, ni previše naglašena i otvorena. Godinama unazad ona sarađuje sa stilistima koji joj pomažu da pronađe tačnu meru kako da se obuče primereno, a opet u skladu sa svojim mladim godinama. Stajling Dragane Kosjerine za ovo leto za svaku je pohvalu, a čini se da se po prvi put ona osmelila da pokaže više od onoga što je javnost do sada mogla videti.

Pročitajte: Moderna i kreativna oaza: Zavirite u dom Dragane Kosjerine u Beogradu (FOTO)

 

 

Kosjerina se, naime, skinula u kupaći kostim i tako pokazala svoje izvajano telo, koje je došlo u prvi plan, međutim ono što su svi pored njenog izgleda komentarisali bio je odabir letnje toalete.

Pročitajte: Cipele Dragane Kosjerine su za svaku priliku: Pogledajte zašto ćete već sutra sebi poželeti da nabavite jedan par (FOTO)

 

 

Beli kupaći specifičnog materijala, sa izrezom iznad pupka mnoge dame ostavio je bez daha, te su odmah poželele da ga pazare. Stajling Dragane Kosjerine očigledno je reper mnogima kako da upotpune svoju letnju kolekciju te su odmah ispod fotografije koju je ona objavila na društvenim mrežama usledila pitanja, gde je pazraila komad, koja mu je cena i slično.

Pročitajte: Ko želi da čestita: Na ruci Dragane Kosjerine konačno sija prsten! (foto)

 

 

Dragana ne samo da voli da je stilizovano obučena, već preferira da svoju odevnu kombinaciju uklopi sa modnim odabirom njenog izabranika, stomatologa Bojana Perduva. Slika s nedavnog letovanja zaljubljenog par tome svedoči.

Komentari (0)

Loading