Celebrity News

Toliko su dugo svi čekali da je vide u suknji: Roze je ipak njena boja, pogledajte fotografije Ane Brnabić sa prijema u kineskoj ambasadi

Autor: | 03/10/2022

Stil Ane Brnabić prepoznatljiv je po biznis kombinacijama

Toliko su dugo svi čekali da je vide u suknji: Roze je ipak njena boja, pogledajte fotografije Ane Brnabić sa prijema u kineskoj ambasadi

Stil Ane Brnabić odavno je prepoznatljiv po njenim biznis smart kombinacijama kojima tek pridoda po neki upečatljiv lični detalj ili specifične boje sakoa u kojima se najbolje oseća. Premijerka Srbije ostala je dosledna takvom imidžu i prilikom svojih najskorijih pojavljivanja kao što je bilo ono sa ambasadorkom republike Kine od pre nekoliko dana.

 

 

Stil Ane Brnabić tada je bio u znaku pažljivo odabrane nijanse ružičastog sakoa a kao i u svim prethodnim kombinacijama koje je oblačila neizostavne su bile pantalone i cipele. Ma koliko da su jednostavni, stajlinzi naše premijerke uvek su pažljivo osmišljeni a ona je čak jedno prilikom otkrila da je neretko za javna pojavljivanja stilizuje supruga Milica Đurđić.

Pročitajte: Isplivali detalji venčanja Ane Brnabić sa Milicom: Evo na šta premijerka nikako nije želela da pristane (FOTO)

Ata Images

 

Dok je stil Ane Brnabić gotovo uvek u znaku opisanih odevnih predmeta, njena partnerka daleko je opuštenija u kombinovanju različitih odevnih varijanti i za razliku od premijerke znatno ređe se može primetiti u sakoima iako je u nekoliko situacija odlučila da parira baš svojoj izabranici.

Komentari (0)

Loading