Celebrity News

Isplivali detalji venčanja Ane Brnabić sa Milicom: Evo na šta premijerka nikako nije želela da pristane (FOTO)

Venčanje Ane Brnabić u Njujorku, Ročesteru i Vašingtonu

Isplivali detalji venčanja Ane Brnabić sa Milicom: Evo na šta premijerka nikako nije želela da pristane (FOTO)

Venčanje Ane Brnabić tema je o kojoj se stalno piše i nešto je što intrigira javnost. Premijerka Srbije i njena izabanica Milica Đurđić 15 godina su u skladnoj emotivnoj vezi imaju čak i sina Igora, kojeg zajedno odgajaju, stoga ne čudi što je njihov odnos privlači pažnju i interesantan je čak i Aninim političkim oponentima.

Pročitajte: Izgled Ane Brnabić na kakav nismo navikli: Svi joj gledaju u noge, pogledajte šta je obukla (FOTO)

Ata Images

 

Venčanje Ane Brnabić kao nezaobilazna tema nametnulo se i u okviru dokumentarca “Ana je tu”. U autorskom, zapravo diplomskom radu, novinara Adama Santovca predsednica Vlade otvoreno je govorila LGBT zajednici kojoj pripada, a koju po mišljenju njenih članova ne zastupa dovoljno, ali i danu sklapanja braka sa Milicom. 

Pročitajte: Prizor koji se jednom viđa: Ana Brnabić u bikiniju, pogledajte kako premijerka izgleda na plaži (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Na pitanje novinara da li je istina da se u nekom od gradova, u kojima je brak istopolnih partnera zakonski reguisan, Njujorku, Ročesteru ili Vašingtonu, zavetovala svojoj izabranici na večnu ljubav Brnabićka je kazala:

- Ne, nije istina. I ja sam čula da smo se venčale, ali to nije tačno. Mi smo u vezi više od 15 godina, ali nismo u braku. Poslednje što bih uradila jeste da sebi dam veća prava od onih koja ima bilo koji građanin ili građanka Srbije. Nikada to ne bih učinila. To je suprotno svim mojim načelima. Verujte, pre bih se ubila - istakla je premijerka koja kraj svoje izabranice uprkos tome što zakonski nisu regulisale odnos uživa i planira budućnost.

Komentari (0)

Loading