Celebrity News

Cecina bolest počela da se vidi na fotografijama: Ovo je nešto najgore što može da se desi jednoj ženi (FOTO)

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović bilo je pod znakom pitanja

Cecina bolest počela da se vidi na fotografijama: Ovo je nešto najgore što može da se desi jednoj ženi (FOTO)

Balkanska diva osim po boji glasa i vokalnim sposobnostima na kojima joj mnogi mogu pozavideti, važi za najzgodniju damu na našoj javnoj sceni, a liniju uspešno održava godinama unazad između ostalog i zahvaljujući zdravom načinu ishrane. Ipak, pre nekoliko godina zdravstveno stanje Cece Ražnatović bilo je ozbiljno ugroženo te je izgledalo kao da je nabacila kilograme. Okidač su bili problemi sa hormonima o čemu je ona otvoreno govorila.

Pročitajte: Ceca majku može da časti podmlađivanjem - Pogledajte kako sada izgleda gospođa Mira (FOTO)

Ata Images

 

- Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravsteni problem, meni se moje telo vratilo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. Imam neki ženski hormonski disbalans, ništa strašno. Telo mi je signaliziralo da nešto nije u redu. Kada sam primetila simptome, odmah sam se obratila lekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem – ispričala je tada Ceca koja je uz savet lekara i adekvatnu terapiju povratila svoje zdravlje i liniju.

Pročitajte: Bio je njena velika ljubav, a danas izgleda kao da joj je DEDA! Ovaj poznati muškarac je ljubio Cecu pre Arkana, fotke će vas šokirati

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Da je uzrok tom disbalansu potiskivanje emocija pevačici je skrenuo pažnju nedavno preminuli astrolog Dušan Veličković, koji ju je, kako prenosi "Svet" upozorio i da obrati pažnju na štitnu žlezdu i bubrege jer su to organi koji se opterete strahom od nečega.

Zdravstveno stanje Svetlane Cece Ražnatović sada je u najboljem je redu, ona izgleda bolje nego ikada, a uveliko i nastupa pa nema bojazni da se problemi vrate, Pevačica takođe nastoji da podigne svest kod žena i kad god je u prilici savetuje da svaka dama s vremena na vreme obavi preventivne preglede.

Komentari (0)

Loading