Celebrity News

Sada je definitivno KRAJ: Žika Nikolić potvrdio RASTANAK, kaže da mu čak ni ne nedostaje (FOTO)

Rastanak Žike Šarenice definitivan je

Sada je definitivno KRAJ: Žika Nikolić potvrdio RASTANAK, kaže da mu čak ni ne nedostaje (FOTO)

Jedno od omiljenih TV lica dugi niz godina oduševljava široki auditorijum svojom pojavom i harizmom, a vedrim duhom kojim pleni osvojio je srca mnogih. Voditelj se sada odlučio na krupan korak, te je rastanak Žike Šarenice neminovno privukao veliku pažnju javnosti.

Naime, nakon blistave karijere na RTS-u, a potom i na Pink televiziji, Žika Nikolić rešio je da se posveti sebi i da zaslužene penzionerske dane iskoristi na najbolji mogući način.

Pročitajte: Zar posle toliko godina braka - Detalji odnosa Žike Nikolića sa DRUGOM ŽENOM

- S Pinkom sam završio. Istekao mi je ugovor, a zasad ništa nismo produžavali. Sad penzionerski uživam - istakao je Žika za "Kurir" i priznao da mu penzionerski život prija.

Voditelj sada koristi svaki trenutak da provede sa svojom porodicom, ali uživa i u putovanjima i drugim aktivnostima kao što je njegov "Youtube" kanal te rastanak Žike Šarenice sa kamerom ipak nije konačan i kao čoveka koji je "stud našeg zabavnog i informativnog programa" gledaoci i dalje mogu da prate:

Pročitajte: Nikada nije zaboravio odakle potiče - Ovo je porodični dom Žike Šarenice, prizor će vas RASTUŽITI (FOTO)

- Radim ja privatno neke stvarčice. Tokom leta sam radio sa sportskim savezom. Pratio sam seoske sportske igre. Napravili smo udruženje ljubitelja srpske tradicije, pa sam se time bavio. Ima posla ko hoće da radi. Uvek ima načina za zanimaciju. Najgluplje je prepustiti se slučaju. Ja kreiram svoje aktivnosti sad. Celo leto sam proveo na putovanjima. Imam i Jutjub kanal i postavljamo pričice s naših susreta i putovanja. Uglavnom, vikendom lutamo po Srbiji. Sad idu hladniji dani, ali uvek se nešto iskombinuje. Ne primećujem višak vremena. Sve je kako se organizujem. Sada malo kasnije ustajem, pa malo s porodicom raspravimo šta nam je da delamo tog dana. Nađemo se na ručku. Recimo, dosta vremena provodim po kafanama - ispričao je voditelj koji novonastalu situaciju kreira po svojoj želji, dok na prihode nema nikakvih primedbi i najbitnije mu je da je zdravstveno sve kako treba.

Komentari (0)

Loading