Celebrity News

Preslatko: Jelena Tomašević objavila snimak sa trudničkim stomačićem, ona zrači srećom (VIDEO)

Autor: | 06/10/2022

Trudna Jelena Tomašević blista

Preslatko: Jelena Tomašević objavila snimak sa trudničkim stomačićem, ona zrači srećom (VIDEO)

Pevačica Jelena Tomašević i glumacIvan Bosiljčić važe za jedan od naskladnijih parova naše javne scene, a malo ko zna da se Jelena u glumčevo srce ušunjala i pre nego što su se upoznali. Zvanično su u vezi od 2008. godine, ali zvezda mnogih domaćih serija i prestava ispričao je jednom prilikom da je svoju buduću suprugu primetio tri godine ranije, kada je Jelena  nastupala na Beoviziji sa pesmom "Jutro". Krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, jedan od najšarmantnijih parova naše scene zavetovao se na večnu ljubav, a nekoliko dana kasnije održano je i građansko venčanje i svadba. Tudna Jelena Tomašević nije krila sreću što će se ostvariti u ulozi majke te je sledeće godine na svet stigla njihova ćerkica Nina, a ponosni roditelji ne kriju da bi voleli ponovo da se ostvare u ulozi roditelja.

Jelena je sada svoje fanove obradovala objavom na "Instagram" nalogu na kojem je u blagoslovenom stanju što je izazvalo brojne reakcije i svi sa oduševljenjem komentarišu da pevačica blista.

Pročitajte: Kutak pun ljubavi i smeha - Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić renoviraju kuću, pogledajte prve fotografije

 

 

- Večeras se održava veliki koncert u čast legendarnog Tošeta Proeskog u njegovom gradu Kruševcu! Petnaest godina je od njegovog odlaska, ali su ljubav i poštovanje za ovog velikana zauvek tu! Zahvalna što sam bila tvoj savremenik. Na ovom snimku sam u 7. mesecu trudnoće! 2011. godina, emisija na RTS-u takođe u čast našeg Tošeta, sa mojim dragim Borom Dugićem - napisala je emotivnu poruku podsećajući se na prerano preminulog pevača.

Inače, tada trudna Jelena Tomašević iskazala je veliko poštovanje tragično stradalom kolegi smogavši snage da čak i pred porođaj održi veliki koncert. 

 

Komentari (0)

Loading