Lifestyle

Kutak pun ljubavi i smeha: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić renoviraju kuću, pogledajte prve fotografije

Dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića kutak je iz snova

Kutak pun ljubavi i smeha: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić renoviraju kuću, pogledajte prve fotografije

Miloš Nadaždin

Kada je pala odluka da se stan u centru grada proda i ode se na periferiju, dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića postala je kuća na Voždovcu. Raskošna dvospratnica nekoliko godina unazad oaza je mira bračnog para, a opkružuje je divno dvorište sa cvetnom baštom i četinarima, a predivno uređen enterijer za svaku je pohvalu.

Pročitajte: Izdanje Jelene Tomašević o kom se danima priča: Svi se pitaju šta je pevačica PROMENILA na sebi

 

 

U dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, tačnije u njegovo uređenje, uloženo je puno ljubavi, truda i vremena, ali kako je "kuća rupa bez dna", tako su i glumac i pevačica nedavno morali ponovo da prionu na njeno doterivanje.

Pročitajte: Ljubomora RAZARA i dovodi do kraha braka: Jelena Tomašević PRVI PUT OTVORENO o braku sa Ivanom IZA ZATVORENIH VRATA

 

 

Reč je o unutrašnjem delu nekretnine, ziodvima i prozorima, koji su usled velikih obaveza pop zvezde i dramskog umetnika ostali bez zavesa i tapeta. Čim su pronašli malo slobodnog vremena Ivan i Jelena odlučili su time da se pozabave a detalj odluke koje boje, dezene i modele odabrati podelili su i sa pratiocima na "Instagramu".

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije i intervju! Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: Naše nezaboravno leto (foto)

 

 

Po svoj prilici bračni par ima različit ukus, ali ne sumnjamo da će se već nekako dogovoriti i svoju divnu vilu načiniti još boljom.

Komentari (0)

Loading