Celebrity News

TUGA! Sin Gorice Nešović SLOMLJEN zbog majčinog preranog odlaska: Ovo je njen jedinac Marko

Autor: | 06/10/2022

Sin Gorice Nešović rođen je u njenom braku sa Slobodanom Nešovićem Lokom

TUGA! Sin Gorice Nešović SLOMLJEN zbog majčinog preranog odlaska: Ovo je njen jedinac Marko

Sin Gorice Nešović danas je najožalošćeniji pored hiljada kolega i poštovalaca lika i dela poznate radio novinarke, a ona je za života neretko isticala u kojoj meri joj je jedinac značio u životu. Marko Nešović bio je centar Goričinog sveta a ona je govorila o efektu koji majčinstvo imalo na nju.

Luka Šarac

 

Sin Gorice Nešović promenio je život voditeljke iz korena a ona je o tome jednom prilikom govorila u javnosti.

- Roditeljstvo je na mene uticalo kao bensedin, a otkako sam postala mama, moji životni prioriteti postali su drugačiji. I pre nego što sam postala roditelj, izuzetno sam volela decu. Biti mama je najlepša stvar na svetu, a pošto nepisano pravilo kaže da nema ljubavi bez bola, normalno je da i ljubav prema naslednicima iziskuje odricanje. Svaki čovek ima potrebu da jednog dana produži svoju vrstu, što je kod žena više izraženo. Kada sam rodila Marka, obuzeo me je osećaj lepote i činilo mi se da su mi svi problemi nestali – ispričala je jednom prilikom Gorica.

Pročitajte: Gledate ga na televiziji svake nedelje: Ovo je bivši muž Gorice Nešović, jedna stvar je bacila senku na njihov brak (FOTO)

Promo

 

Sin Gorice Nešović došao joj je iz braka sa Slobodanom Nešovićem Lokom a iako s njim nikada imala problema nakon razvoda, različito su tumačene njene reči o alimentaciji, pa je postojala sumnja da je voditeljka sina izdržavala bez pomoći bivšeg muža.

- Alimentacija, kakva ružna reč. Asocira na nešto mučno, nemoguće, na bol u stomaku, na nepravdu, na sistem koji ne funkcioniše. Više zvuči kao bolest, nego kao pravda za decu. Alimentacija kao demencija ‒ napisala je uz opasku. ‒ Da se razumemo, ne duguju oni te pare svojim bivšim ženama, već svojoj, zauvek, deci - rekla je jednom Gorica.

Komentari (0)

Loading