Celebrity News

TRUDNA Bogdana Ražnatović! Ceca postaje baka po drugi put, evo kog pola je beba i koje ime su izabrali (VIDEO)

Autor: | 07/10/2022

Trudna Bogdana Ražnatović, porodica dobija pojačanje

TRUDNA Bogdana Ražnatović! Ceca postaje baka po drugi put, evo kog pola je beba i koje ime su izabrali (VIDEO)

Trudna Bogdana Ražnatović je vest koja je obeležila dan, nedelju, mesec i godinu u domu svih Ražnatovića jer će ta porodica za otprilike šest meseci postati bogatija za još jednog člana. Veljko Ražnatović je nedavno već izjavio da kada vidi svoju porodicu na okupu želja mu je da ona bude još veća, a sada će mu se ona i ostvariti. Lepe vesti objavio je upravo mladi bokser na svom "Instagram" profilu.

 

 

Otkriće da je trudna Bogdana Ražnatović podelili su s javnošću istovremeno otkrivajući pol bebe i to na način koji je poslednjih godina veoma popularan. Uz prisustvo najbližih prijatelja i porodice upriličili su žurku otkrivanja pola, ali ne bi to bilo dete Veljka Ražnatovića da nije organizovano na njegov način. Naime, ovo je otkriveno u šumi gde balon jeste eksplodirao kao što je običaj ali tako što ga je mladi Ražnatović pogodio strelom.

 

 

Iz balona se rasprsla plava boja koja je otkrila da će u dom Veljka i Bogdane stići još jedan dečak. Nakon što se u junu 2020. godine rodio mali Željko Ražnatović kroz šest meseci porodici će se pridružiti i njegov mlađi brat a trudna Bogdana Ražnatović i Veljko već su odlučili kako će se on zvati.

Pročitajte: Ipak je to Veljkov sin: Mali Željko Ražnatović ima prvu simpatiju, ova fotografija će raznežiti i one sa najtvrđim srcem

 

 

- Uz Božju pomoć za šest meseci dolazi Krstan Ražnatović. Hvala Gospodu Bogu i mojoj najboljoj ženi - poručio je Veljko svojim pratiocima.

Sin Cece Ražnatović, koja je ovu objavu "odmah lajkovala", na snimku je pokazao veoma burnu i radosnu reakciju zbog činjenice da trudna Bogdana Ražnatović ponovo nosi sina.

Komentari (0)

Loading