Celebrity News

Vojin Ćetković otvorio dušu: Problemi se samo nižu, očuvati porodicu je gotovo nemoguće

Autor: | 07/10/2022

Porodica Vojina Ćetkovića na najvećem je testu

Vojin Ćetković otvorio dušu: Problemi se samo nižu, očuvati porodicu je gotovo nemoguće

Pored mnogo projekata na kojima su Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović radili ove godine jedan od najznačajnijih sigurno im je bio onaj zajednički. Porodica Vojina Ćetkovića pamtiće drugu sezonu serije "Tajne vinove loze" po velikom uspehu a konkretno bračni par po novoj prilici da spoje lepo i korisno dok su zajedno provodili dane na setu.

Miša Obradović

 

Sloboda i Vojin su se nedavno osvrnuli na uspeh ove serije, a porodica Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović poslužila im je kao inspiracija za ono što su stvarali pred kamerama pričajući priču Vuka Tomovića i Vere Smiljanić.

- Njih dvoje treba nekako da usklade dva formirana života i dve formirane osobe, koje donose neke svoje priče. Biće ovo jedna veoma napeta sezona. Meni je bilo vrlo interesantno to da neće biti ničeg slatkog, već će biti baš strastveno i turbulentno - izjavila je Sloboda, a po čemu porodica Vojina Ćetkovića gleda da se izdvoji od savremenih trendova objasnio je sam glumac nakon supruge.

Pročitajte: Nikad viđena fotka Slobode MIćalović sa venčanja! Glumica blista, a tek venčanicu da vidite (FOTO)

Instagram

 

- Kako u stvarnosti, tako i u seriji, teško je sačuvati porodicu, sve sile uprte su u to da se ona rasturi. Tako i Vuk i Vera prolaze kroz razna iskušenja, od prve do poslednje epizode - istakao je Ćetković.

Komentari (0)

Loading