Celebrity News

Nikad viđena fotka Slobode MIćalović sa venčanja! Glumica blista, a tek venčanicu da vidite (FOTO)

Autor: | 06/10/2022

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković savršen su par

Nikad viđena fotka Slobode MIćalović sa venčanja! Glumica blista, a tek venčanicu da vidite (FOTO)

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković uživaju u braku 14 godina, a na njihovoj  ljubavnoj priči iz koje su dobili bliznakinje Veru i Milu mnogi im mogu pozavideti. Pre nego što su uplovili u romansu, upoznali su se na setu, a ubrzo je planula ljubav koja je krunisana brakom. Na večnu ljubav zakleli su se 12. maja 2008. u „Crkvi Vasilija Ostroškog“, a kumovi su im bili kolege i najbolji prijatelji, Nikola Đuričko i Nataša Ninković. Ona je imala 26 godina, a on deset više, a razlika u godina u njihovom slučaju ispostavila se kao pun pogodak. Da je blistala na dan venčanja kada je čoveku svog života izgovorila sudbonosno da svedoče brojne fotografije, a najnovija je izazvala veliku pažnju javnosti.

Pročitajte: Za njenim mužem uzdišu sve žene! Devojčica sa slike je jedna od najpopularnijih glumica, prepoznajete li je? (FOTO)

Miša Obradović

 

Naime, glumica nije odolela, te se na "Instagramu" prisetila lepe uspomene na kojoj pozira u raskošnoj venčanici i sa dugačkim velom, međutim ako ste pomislili da je ovo prizor sa njenog venčanja sa Vojinom, prevarili ste se. Fotografija je nastala na snimanju filma "Na mlečnom putu", koji je kod nas premijerno prikazan 2017, te je Boba za potrebe istog ponovo zablistala u belom.

Pročitajte: Sloboda je daleko od Slobode - S kim je na brodu viđen Vojin Ćetković, gore društvene mreže (FOTO)

Sudeći po njenom širokom osmehu i te kako je uživala u ovoj ulozi, a komentari oduševljenih pratilaca samo se nižu među kojima je i reakcija Monike Beluči sa kojom se Sloboda tokom snimanja zbližila.

Komentari (0)

Loading