Celebrity News

Sin Zlatana Ibrahimovića TEŠKO OBOLEO: Ja ovo ne mogu da izdržim (FOTO)

Autor: | 10/10/2022

Sin Zlatana Ibrahimovića izborio se sa velikim životnim izazovom po samom rođenju

Sin Zlatana Ibrahimovića TEŠKO OBOLEO: Ja ovo ne mogu da izdržim (FOTO)

Knjiga "Ja sam Zlatan Ibrahimović", autora Dejvida Lagerkranca, otkriva mnogo o životu slavnog fudbalera, o njegovim usponima i padovima, lepim i manje lepim momentima u životu, ali otkriva i najgore noćne more koje je legendarni sportista morao da preživi. To se posebno odnosi na deo knjige koji otkriva sve detalje bolesti kroz koju je prolazio sin Zlatana Ibrahimovića i to već po rođenju.

 

 

Naime, sin Zlatana Ibrahimovića Maksi na samom rođenju borio se sa velikim zdravstvenim izazovom i pokazao je da je pravi borac.

- Sve je bilo novo s Maksijem, primetili smo da mnogo povraća. Osim toga, nije dobijao na težini, nego gubio. Nismo znali zašto, da li je to normalno? Povraćao je neprekidno, nismo znali razlog i mora li baš toliko. Pričao sam sa porodicom, prijateljima i svi su me tešili da nije ništa strašno… Pokušavao sam da utešim sebe - prisetio se fudbaler i otkrio da je sin Zlatana Ibrahimovića morao na hitnu operaciju želuca.

Profimedia

 

- Celo telo mi je bilo u grču. Nikada se nisam tako osećao, ni približno. Dok nisam dobio dete, bio sam gospodin nedodirljivi. Mogao sam da budem ljut i lud, da pokazujem sve moguće emocije. I sve je moglo da se reši ako si čvrst, istrajan, ali ovo nije bilo ni slično tome. Bio sam nemoćan, jednostavno ništa nisam mogao da učinim. Maksi je iz dana u dan bio sve slabiji, bio je tako mali, primećivalo se da je kost i koža. Izgledao je kao da život želi da ga napusti - rekao je tada fudbaler kojem je supruga Helena bila najveći oslonac, kao i on njoj.

Pročitajte: Zlatan Ibrahimović: Temperamentni as u središtu skandala

Profimedia

 

- Ne sećam se puta do bolnice. Sećam se samo bolničkih hodnika i mirisa. Trčao sam i pitao samo gde je, na kraju su me odveli do velike sale u kojoj je Maksi ležao u inkubatoru. Bio je manji nego ikada… Imao je cevi kroz telo i nos. Kao da su mi srce istrgli iz grudi. ‘Volim vas oboje. Vi ste mi sve. Ali ja ovo ne mogu da izdržim. Zovi me za sve što treba’, rekao sam Helen i pobegao odatle - prisetio se Zlatan koji je danas zahvalan što se sve ipak završilo kako treba.

 

 

- Maksi i sada ima ožiljak. Oseća se zdravo kao i sva deca njegovog uzrasta, a ja se često sećam toga. To mi daje bolji pogled na život, iskreno - poručio je fudbaler koji je kasnije sa suprugom dobio još jednog sina, Vinsenta.

Komentari (0)

Loading