Celebrity News

Nova devojka Lazara Ristovskog: Mlađa minimum DVE DECENIJE, pogledajte sa kakvom lepoticom je uslikan prvi put posle RAZVODA (FOTO)

Autor: | 10/10/2022

Nova devojka Lazara Ristovskog veoma je atraktivna

Nova devojka Lazara Ristovskog: Mlađa minimum DVE DECENIJE, pogledajte sa kakvom lepoticom je uslikan prvi put posle RAZVODA (FOTO)

Protekla godina bila je udarna kada se radi o ljubavnim krahovima na javnoj sceni, a jedan od brakova na koji je nažalost stavljena tačka nakon više od četrdeset godina zajedničkog života jeste supružnika koji su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova. Razvod Lazara i Danice Ristovski mnoge je iznenadio, a retko ko bi mogao i pretpostaviti šta je uzrok imajući u vidu da je glumac jednom prilikom priznao kako treća osoba nije uticala na isti, a da li je nova devojka Lazara Ristovskog ušla iznenada u njegov život ostaje nam da vidimo.

- Ova tema je za nas teška i ne bi bilo lepo da se razvlačimo po žutoj štampi. Mi smo ipak dva, ako mogu da kažem, velika i dostojanstvena umetnika, koja su došla do kraja zajedničkog puta, koja će posle zvaničnog razvoda nastaviti svoje puteve, a ti putevi će se svakako ponovo preplitati i susretati, ali na jedan drugačiji način. Mi se nismo razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca. Jednostavno, potrošili smo energiju koja nas je držala zajedno. Vodeći se konzervativnim običajima, možda smo mogli i dalje da živimo zajedno da bismo se, samo ne znam kome, dokazivali, ali svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav, koja nas je grejala više od četrdeset godina - rekao je glumac u ispovesti za magazin "Glorija".

Pročitajte: I danas zadrhtim kad se sretnemo - Reči Danice Ristovski o bivšem mužu Lazi KIDAJU DUŠU

Instagram printscreen

 

Razvod Lazara i Danice Ristovski protekao je dostojanstveno kao što su i bivši supružnici sami, a da ovakvu odluku nije bilo lako doneti, priznao je ranije glumac. Sada, po prvi put u javnosti, osvanula je fotografija na kojoj on pozira u društvu prelepe dame, a u kakvom su svojstvu, nepoznanica je. Svakako, pratiocima je još u svežem sećanju razvod od jedne od omiljenih glumica, te ne čudi što je pomenuta objava bila "okidač" da se ponovo vrate na ovu temu i svi se pitaju da li je ova lepotica nova devojka Lazara Ristovskog.

Inače, ljubavna priča popularnog para počela je još u studentskim danima, emocije su se rodile već pri prvom susretu, a glumica je neretko isticala da se odmah zaljubila u Lazin šarm i fizički izgled. Venčali su se 1980. godine, a iz braka imaju dva sina – Petra koji je filmski producent i reditelj i Jovana koji je završio ekonomiju. 

Komentari (0)

Loading