Celebrity News

I danas zadrhtim kad se sretnemo: Reči Danice Ristovski o bivšem mužu Lazi KIDAJU DUŠU

Razvod Danice i Lazara Ristovskog vodeća je vest već nekoliko dana u medijia, a njihova ljubavna priča ostaviće vas bez daha...

I danas zadrhtim kad se sretnemo: Reči Danice Ristovski o bivšem mužu Lazi KIDAJU DUŠU

Razvod Danice i Lazara Ristovskog, posle 42 godine koliko su proveli u braku, niko nije očekivao. Par se dostojanstveno razišao, nakon četiri decenije ljubavi, a razlog je mnoge iznenadio.

Pročitajte: Kao grom iz vedra neba - Posle skoro pola veka ljubavi RAZVODE SE DANICA I LAZAR RISTOVSKI! Ovo su detalji

Dalibor Danilovic

 

U svojoj ispovesti za magazin “Gloria" , glumac je otkrio da se tokom godina ljubav ugasila, te da su zajednički doneli odluku.

Razvod Danice i Lazara Ristovskog - uzburkao je region, a ovo je njihova ljubavna priča

- Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina – rekao je Ristovski za pomenuti magazin.

Pročitajte: PREOKRET - Tri decenije mlađa žena kriva je za razvod Danice i Lazara Ristovskog! Evo šta na to kaže glumac

Ata Images

 

Takođe, kako je umetnik dodao, njihovom razvodu nije prethodila nikakva afera, niti je neka treća osoba umešana u njihov rastanak. Stoga, logično i jedino objašnjenje jeste da su, kako je glumac rekao, potrošili zajedničku energiju“ .

Ipak, ljubavna priča Danice i Lazara Ristovskog bila je poput filmske i dobila je neočekivani epilog. Naime, kada je ona upisala studije upoznala je Ristovskog, koji ju je oborio sa nogu. Venčali su se 1980. godine, a na ceremoniji, kako prenose mediji, nisu nosili odelo i venčanicu, već su bili neopterećeni time i fokusirani jedno na drugo. Nažalost, vremenom su se njihove emocije istrošile i to je ukazivalo na kraj, iako su proveli tolike godine zajedno.

Pročitajte: Gledali ste ga u Igri sudbine - Ovo je unuk Danice i Lazara Ristovskog, danas PATI zbog njihovog razvoda (FOTO)

Instagram

 

- Već na prvoj godini moj Lazar me je osvojio hrabrošću i lepotom. Autentičan, na prvi pogled izdvajao se iz mase. I danas uzdrhtim kada se slučajno sretnemo. Kada se rodio naš sin Petar, stalno sam se osmehivala, a kada je na svet došao Jovan, spoznala sam šta zaista znači superiornost nad životom u najlepšem smislu. Imati jedno dete je san, a tek dvoje beskrajna lepota. Kada smo se nas četvoro prvi put zagrlili, to je bila istinska, skoro opipljiva sreća. Maštala sam da imam dva dečaka. Petar i Jovan su sada ljudi, emotivni, pošteni i radni. Džentlmeni kao njihov otac. Uvek sam želela sve. Šta će mi karijera ako nemam s kim da se radujem? - rekla je dramska umetnica svojevremeno u razgovoru za pomenuti magazin.

Komentari (0)

Loading