Celebrity News

NAJLEPŠE VESTI stižu iz Turske, supruga Bali Bega ponosno pokazala TRUDNIČKI STOMAK! Prve fotografije su pred vama

Supruga Bali Bega rodiće drugo dete početkom sledeće godine

NAJLEPŠE VESTI stižu iz Turske, supruga Bali Bega ponosno pokazala TRUDNIČKI STOMAK! Prve fotografije su pred vama

Otkako je supruga Bali Bega, koji je u našoj javnosti tako poznatiji nego po pravom imenu, objavila vesti o trudnoći svaki njen korak pomno se prati, makar taj korak bio i na društvenim mrežama. Ili, zapravo, naročito tada. Upravo kroz njene objave i nove fotrografije može se najlakše zaključiti kako napreduje trudnoća Fahrije Evdžen koja sa Burakom Ozdživitom već ima jednog sina, a sada se svi u slavnoj turskoj porodici raduju drugoj prinovi.

 

 

Supruga Bali Bega jutros je sa pratiocima na društvenim mrežama posle dužeg vremena podelila svoje nove fotografije koje otkrivaju celu figuru glumice, pa se jasno vidi i njen trudnički stomak. Ovo je ujedno i prvi put da je Fahrije prikazala svoje trudničko izdanje otkako je pre nekoliko meseci obradovala tursku i internacionalnu javnost vešću da sa famoznim Ozdživitom proširuje jednu od najpoznatijih porodica u Turskoj.

Pročitajte: Glumac Burak Ozdživit odlučio se na drastičan korak: Nestaje Bali-beg?

 

 

Vest da je supruga Bali Bega ponovo u drugom stanju stigla je početkom jula a izabranica Buraka Ozdživita sada je već u petom mesecu trudnoće pa se početkom naredne godine očekuje dolazak bebe. Njen stomak koji je sada otkrila svojim pratiocima otprilike potvrđuje takav raspored. Slavni bračni par već ima sina Karana kojeg su dobili pre tri godine, a vest o drugom detetu dočekali su nakon pete godišnjice braka. 

Komentari (0)

Loading