Celebrity News

ČESTITAMO: Najlepše vesti stižu iz doma Bali bega, prinova STIGLA! Pogledajte prvu fotografiju

Supruga Bali bega podelila predivne vesti

ČESTITAMO: Najlepše vesti stižu iz doma Bali bega, prinova STIGLA! Pogledajte prvu fotografiju

Veliki zavodnik i turski glumac Burak Ozdživit na našim prostorima proslavio se ulogom  Bali-bega u hit seriji „Sulejman Veličanstveni“ te postao miljenik mnogih žena, a srce zavodnika koji je imao buran ljubavni život ukrala je pre nekoliko godina glumica Fahrije Evdžen. Supruga Bali bega na ludi kamen sa popularnim glumcem stala je 2017. godine u Istanbulu, da bi 2019. godine njihova porodica bila uvećana za još jednog člana, naime, dobili su sina kome su dali ime Karan.

Pročitajte: Sin Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen presrećan! Mama i tata svom prvencu saopštili najlepše vesti (FOTO)

 

 

Popularni par izaziva veliku pažnju turske javnosti te su ih mediji u više navrata razvodili, a spekulacije o nesuglasicama u braku sve češće su punile novinske stupce. Par je svojim objavama na "Instagramu" bez preteranog pridavanja važnosti ovim člancima suptilno demantovao priče o razlazu.

Pročitajte: Sin Buraka Ozdživita i Fahrije Evdžen velika zvezda - Karan Ozdživit zablistao na malim ekranima, sa samo dve godine (VIDEO)

 

 

Pored svog jedinca, Burak i Fahrije uživaju u velikoj ljubavi koja uspešno odoleva svim izazovima, a nije tajna ni da planiraju i uvećanje porodice koje oboje supružnika željno iščekuju. Ipak dok ne dođe do toga da maleni Karan dobije batu ili seku, roditelji su svoj dom obogatili još jednim kućnim ljubimcem čime se na "Instagramu" pohvalila lepa glumica.

Pročitajte: Kao sav normalan svet - Evo kako su Burak Ozdživit i Fahrije Evdžen uredili svoj porodični dom (FOTO)

instagram printscren

 

Fahrije je najnovijom fotografijom pokrenula lavinu komentara i svi su oduševljeni preslatkom pudlom koja će biti odlično društvo njenom i Burakovom sinu.

Komentari (0)

Loading