Celebrity News

Gde je rođena sestra Edita na venčanju? UDALA SE INDI, pogledajte prve fotografije! Evo šta na sve kaže Edita

Autor: | 12/10/2022

Venčanje Indi Aradinović najavljuje još veću ceremoniju sledeće godine

Gde je rođena sestra Edita na venčanju? UDALA SE INDI, pogledajte prve fotografije! Evo šta na sve kaže Edita

Venčanje Indi Aradinović, poznate pevačice i sestre Edite Aradinović, održano je iznenada i u tajnosti iako ona poručuje javnosti da svadba tek dolazi. Za sada, održano je opštinsko zaključenje braka i proslava u najužem krugu porodice ali neki detalji ipak jesu dospeli u javnost. Upravo Edita, koja je bila jedna od zvanica, bila je srećna što može da podeli nekoliko kadrova sa proslave i bila je među najponosnijim zvanicama pre dva dana kada je venčanje Indi Aradinović održano jer je njena sestra ispunila veliki san.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I N D Y (@indy_ara_indira)

 

U međuvremenu, oglasila se i mlada, budući da venčanje Indi Aradinović više nije moglo da se sakrije. Ona je u zvaničnom saopštenju sve objasnila.

Pročitajte: Indi otkrila kako se bori sa osudama, pa progovorila O SVAĐI SA EDITOM!

Instagram

 

- Udala sam se u užem krugu porodice, za verenika iz Danske, koji je inače iz Kragujevca. Posle opštinskog zaključenja braka proslavili smo uz ručak i vino, rakiju, malo muzike... Valja se.  A svadba ide s' proleća - poručila je pevačica i dodala:

Instagram

 

- Pa kako drugačije da me Kragujevčanin izvede iz kuće nego da puca u jabuku na Karaburmi. Burme sam okačila javno, jer sam jako srećna i želim to da podelim sa svojim pratiocima i vama medijima. Kroz moju jedinu izjavu. Ništa nije bilo tajno. Svadba tek stiže - zaključila je pevačica uz "hešteg" #2023, a venčanje Indi Aradinović odmah je objavljeno kao iznenadna vest.

Instagram

 

Inače, izabranik Indi Aradinović navodno je čovek s kojim je nedavno viđena kako obilazi luksuzne prodavnice po Danskoj. Kako mediji prenose, već su jednom raskidali ali su se zatim pomirili i sada stali na ludi kamen.

Komentari (0)

Loading