Celebrity News

Zdravlje Nikole Rokvića NARUŠENO baš sada dok čeka treće dete sa Bojanom: Oglasio se na Instagramu, podrška stiže sa svih strana

Zdravlje Nikole Rokvića ugroženo - fanovi zabrinuti

Zdravlje Nikole Rokvića NARUŠENO baš sada dok čeka treće dete sa Bojanom: Oglasio se na Instagramu, podrška stiže sa svih strana

U novembru prošle godine nakon borbe sa teškom bolešću preminuo je pevač Marinko Rokvić i iza sebe ostavio neutešnu porodicu, a sinovi Nikola i Marko svojski su se potrudili da tragediju što bolje podnesu kako bi svojoj majci olakšali najteži period u životu. Oni nisu dozvolili da Slavica potone već su joj neprestano pružali podršku, a Rokvićeva udovica ne krije da je utehu pronašla u najmlađim članovima njihove porodice, Despotu, Leoni i Simeonu. Nakon saznanja da i Nikola i Marko očekuju prinove, činilo se kako su tmurni dani iza njih te da je konačno radost zakucala na vrata porodičnog doma, međutim vest da je zdravlje Nikole Rokvića ugroženo sada je tema o kojoj se polemiše.

Pročitajte: Udovica Marinka Rokvića nije dobro - Tužne vesti o Slavici stižu iz doma porodice Rokvić

Instagram

Naime, stariji Marinkov naslednik podelio je na svom "Instagram" profilu objavu koja je mnoge zabrinula, pa se njegovi fanovi pitaju da li je zdravlje Nikole Rokvića ozbiljnije ugroženo.

Reč je o fotografiji na kojoj pevač na licu nosi masku za disanje, međutim on je ubrzo objasnio da je u pitanju redovni tretman u hiperbaričnoj komori koji mu pomaže da se oseća bolje.

Pročitajte: Posle dvoje dece, još jedan blagoslov za porodicu Rokvić, Nikola plače od sreće

Instagram printscreen

 

Po svemu sudeći, zdravlje Nikole Rokvića je savršeno, a porodica s nestrpljenjem očekuje dolazak novog člana koji će nesumnjivo uneti novu radost u dom Rokvića.

Komentari (0)

Loading