Celebrity News

Slavlje u porodici Rokvić ne prestaje: Posle objave DVE TRUDNOĆE, Marinko bi se rasplakao kad bi danas i ovo video (FOTO)

Sin Marinka Rokvića ima razloga za slavlje

Slavlje u porodici Rokvić ne prestaje: Posle objave DVE TRUDNOĆE, Marinko bi se rasplakao kad bi danas i ovo video (FOTO)

Sin Marinka RokvićaMarko koji je nedavno objavio najlepše vesti, da u dom Rokvića stiže pojačanje i da je njegova supruga Sara u drugom stanju, sada ima poseban razlog za slavlje. 

Naime, Marko je napunio 35. godina i tim povodom ovaj bitan datum obeležio u krugu porodice, supruge Sare i sina Despota.

Na društvenoj mreži "Instagram" čestitke samo pristižu, a najemotivniji je bio njegov stariji brat Nikola objavivši video poruku koja je mnoge raznežila jer na snimku je i pokojni Marinko koji u veseloj porodičnoj atmosferi peva najlepše pesme sa svojim sinovima i suprugom Slavicom.

Pročitajte:Posle dvoje dece, još jedan blagoslov za porodicu Rokvić, Nikola plače od sreće

 

 

- Ne zaboravi me! Ovako smo uvek spontano pevali za naše bitne datume! I ako nije tu, njegov glas će pevati dok pevaju Rokvići i dok se slušaju njegove pesme… Raduj se Markaneeeeeee!!!! Na mnogaja blaga i radosna leta!!! Srećan ti rođendan - dirljiv je bio Nikola.

Pročitajte: Prve fotografije intimnog svadbenog veselja Marka Rokvića i Sare Oster - Marinkovoj sreći tada nije bilo kraja (FOTO)

Instagram printscreen

 

Pored mnogobrojnih čestitki oglasila se i Bojana Barović i jasno stavila do znanja da je Marko omiljeni stric njenoj i Nikolinoj deci te da je obožavan od čitave porodice.

- Srećan rođendan ćićii - napisala je uz fotografiju sa dečicom.

Komentari (0)

Loading