Celebrity News

Sin Bojane Ordinačev postao zvezda Instagrama: Nekoliko dana pred prvi rođendan mama objavila fotografiju koja će vam naterati suze na oči

Autor: | 13/10/2022

Sin Bojane Ordinačev naredne sedmice puni jednu godinu

Sin Bojane Ordinačev postao zvezda Instagrama: Nekoliko dana pred prvi rođendan mama objavila fotografiju koja će vam naterati suze na oči

Sin Bojane Ordinačev proslaviće naredne sedmice svoj prvi rođendan i eto koliko vreme leti, jer su mnogi bili pod utiskom da je prošlo mnogo manje od njegovog rođenja nakon što je poznata glumica tek nedavno po prvi put predstavila njegovo ime kao i fotografije mališana. Sada se čini da to radi sve češće i radije, jer dok u početku nije želela da previše ističe lice svog naslednika u javnosti, Bojana sada ne može da odoli da ne podeli sa čitavim svetom u koliko sve slađeg dečaka izrasta njen sin neobičnog imena.

Instagram

 

Naime, glumica je pre samo dva meseca otkrila da se sin Bojane Ordinačev zove Najda, što je staro srpsko ime koje je praktično izumrlo, a sa sve novijim fotografijama dečaka postaje jasno da ljude ne osvaja samo svojim zanimljivim imenom, već i šarmom koji se ističe na svakoj slici. Bojana je sina ovog puta slikala u kolicima za čiji brend inače radi promotivnu kampanju a nasmejani mališan je pored svog osmeha uspeo da ga izmami i svima koji su videli ovu fotografiju.

Pročitajte: Dom Bojane Ordinačev u kom odgaja naslednika će vas oduševiti: Evo kako je uredila kutak za Najdu (FOTO)

Instagram

 

Sin Bojane Ordinačev definitivno je poseban po imenu koje je dobio, a glumica je to nedavno obrazložila.

- Kada smo moj partner i ja saznali da ćemo postati roditelji, dogovorili smo se da on bira ime za devojčicu, a ja za dečaka. Ne znam zašto, ali on je bio uveren da ćemo dobiti ćerku, pa je računao da će smisliti ime. Međutim, stigao je dečak. (smeh) Prvo moja mama, a zatim i svi koji me poznaju, pitali su: “Otkud ti to Najda?” Nisam znala šta da odgovorim jer ni sama ne znam kako mi se stvorilo u mislima. Kad sam ga ukucala, saznala sam da je to staro srpsko ime koje se više ne daje, ali je uglavnom pominjano – Najdan. Kasnije smo se setili da je Najda nadimak pevača grupe “Smak”, što nam je super zvučalo - ispričala je Bojana.

Komentari (0)

Loading