Lifestyle

Dom Bojane Ordinačev u kom odgaja naslednika će vas oduševiti: Evo kako je uredila kutak za Najdu (FOTO)

Dom Bojane Ordinačev predivno je uređena nekretnina

Dom Bojane Ordinačev u kom odgaja naslednika će vas oduševiti: Evo kako je uredila kutak za Najdu (FOTO)

Već dvadeset godina dom Bojane Ordinačev je sa ukusom dekorisana nekretnina u srpskoj prestonici. Do polaska na studije atraktivna glumica živela je sa roditeljima u Novom Sadu, a na preseljenje i odlazak iz porodičnog doma odlučila se iz ljubavi prema glumačkom pozivu. Danas tvrdi da joj je srce puno što domom može da nazove tri lokacije, kuću u Vojvodini, stan u Beogradu i pozorište Boško Buha čiji je stalni član.

Pročitajte: Veliki modni okršaj: Bojana Ordinačev je iskopirala Marijanu Mićić, kojoj bolje stoji OVA hit frizura?

Instagram

 

Dom Bojane Ordinačev od pre devet meseci ulepšan je dolaskom naslednika Najde, zbog čijih potreba su ona i njen emotivni partner korigovali životni prostor. Dečak sa posebnim imenom, dobio je samo svoj kutak u stanu a ponosna mama potrudila se da mu ambijent što lepše ukrasi igračkama i nameštajem za decu.

Pročitajte:NEVEROVATNO! Prva slika Bojane Ordinačev posle porođaja će vas ŠOKIRATI! Ova kilaža je nemoguća!

Instagram

 

Kako za sobu naslednika Bojana se pri uređenju i ostaka stana odlučila za svetle, hladne boje. Dnevni boravak krasi joj braonkasta ugoana garnitura i lusteri u boji bakra koji vise sa plafona. Spavaću sobu pak lepšom čini veliki bračni krevet mahagoni drvenih ivica, dok je kuhinja dekorisana isključivo u belim nijansama.

Pročitajte: I neobično i moćno u isto vreme: Bojana Ordinačev posle devet meseci konačno otkrila ime sina

Instagram

 

Bojana voli da priprema vojvođanske specijalitete, stoga u kuhinkskom delu provodi najviše vreme i bilo joj je važno da je funkcionalan. Danas ona na tom mestu svom mezimcu priprema prirodne kašice i sve ostalo što je za bebu potrebno.

Pročitajte:Majčinstvo ju je u potpunosti promenilo: Duga talasasta kosa Bojane Ordinačev je prošlost, ovo je sada ona (foto)

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading