Celebrity News

Učinio je da se oseća posebnom: ON je muškarac koji je posle toliko godina i tuge vratio osmeh na lice Bilje Krstić (FOTO)

Udvarač Bilje Krstić učinio je da se ona oseća posebnom

Učinio je da se oseća posebnom: ON je muškarac koji je posle toliko godina i tuge vratio osmeh na lice Bilje Krstić (FOTO)

Pevačica etno muzike Bilja Krstić nije među onim javnim ličnostima koje se često pojavljuju na događajima, daju intervjue i gostuju u emisijama, već to čini samo kada ima razlog. Mesecima je nismo videli, a onda se pojavila na otvaranju Etnology Festa, posvećenog promociji nematerijalnog kulturnog nasleđa i zaštiti kulturnih identiteta i mnoge iznenadila svojim novim izgledom. Žena koja osim izvanrednog glasa važi za jednu od negovanijih dama i pored epiteta lepe žene priznala je jednom prilikom u intervjuu za naš magazin da još uvek nijedan muškarac nije uspeo da osvoji njeno srce, međutim izvesni udvarač Bilje Krstić učinio je u jednom momentu stvar koja muzičkoj divi i te kako imponuje.

Pročitajte: Loše vesti o zdravlju Bilje Krstić - Ćerke se mole za nju, izgubile su oca, ne mogu i majku

Boško Karanović

 

- Može se biti emotivno ispunjen na različite načine, tačnije sve što volim mene čini ispunjenom. Mir, dom, posao, sreća moje dece, naše zdravlje, prijatelji, sve su to stvari koje me čine zadovoljnom - istakla je ona i priznala da joj ipak s vremena na vreme prijaju udvaranja kavaljera te na tu temu često prepičava događaj koji je davno doživela sa svojim orkestrom u Italiji kada je udvarač Bilje Krstić njoj izmamio osmeh.

 

- Nakon koncerata u Bariju, jedan divni gospodin tražio je da se upoznamo i molio da dobije plan naših nastupa do kraja godine. Narednih nekoliko godina, to je redovno činio kad god smo bili u Italiji. Takva stvar zasigurno ispuni čoveka i zna da imponuje.

Pročitajte: Bilja Krstić i gosti zasenili beogradsku publiku

Jakov Simović/Gloria

 

Bilja je odlučila da nikome ne prepusti svoje srce i objašnjava koliko joj ćerke Milica i Lenka, kao i unuka Noa, nadomešćuju emotivnu usamljenost.

- Moja putovanja sa "Bistrikom" nisu duga, uglavnom traju nekoliko dana, mada se desi da budu i po nekoliko nedelja i tada mi porodica veoma nedostaje. Međutim, nas četiri sve to nadoknadimo kada se vratim, kroz  druženje, šetnje, odlaske kod prijatelja, rodbine. Ono što nas najviše raduje jeste zajednički boravak u našem domu. Tu onda bude od svega pomalo, uslede kuvanje, pesma, karaoke, društvene igre, crtaći, razgovor i naravno smeh - govorila je za naš magazin svojevremeno umetnica i dodala da u tim njihovim ženskim druženjima često bude svakojakih razgovora pa neretko i o muško-ženskim odnosima.

Pročitajte: Bilja Krstić vratila se muzici nakon kraće pauze!

Promo

 

- Pričamo o stvarima koje ih ponekad muče i ja sam uvek tu za njih i trudim se da im pružim što bolje odgovore - ispričala je Bilja i dodala kako je pristalica starinskog principa vaspitavanja dece, međutim prema unuki Noi ne uspeva da bude stroga i trudi se da joj pruži isključivo ljubav.

- Noa dobija mnogo ljubavi od svih nas, a čini mi se najviše od bake. Svakoga dana obraduje nas nekim novim saznanjem, lepom reči i nežnošću. Radujem se svim našim trenucima i zagrljajima.

Komentari (0)

Loading