Celebrity News

Kako joj lepo stoji blagosloveno stanje! Trudna Dragana Mićalović odlučila da pokaže stomačić: Čestitke samo pljušte (FOTO)

Autor: | 16/10/2022

Trudna Dragana Mićalović pozirala je ispred objektiva

Kako joj lepo stoji blagosloveno stanje! Trudna Dragana Mićalović odlučila da pokaže stomačić: Čestitke samo pljušte (FOTO)

Igra sudbine i rola Une Hristić glumici Dragani Mićalović u već postojeću armiju fanova donela je brojno pojačanje koju je učinilo jednom od najpopularnijih domaćih mladih TV zvezda na društvenim mrežama, a kako to obično biva sa zvezdama tog kalibra, njihov privatni, a posebno emotivni život uvek zanima javnost. Često se spekulisalo sa kim se Dragana Mićalović zabavlja te da li je ona emotivno ispunjena, a imajući u vidu da je dosta vremena prošlo otkako se lepa glumica u javnosti pojavila sa izabranikom, logičan zaključak je kako ona trenutno uživa u samoći. To je bio jedan od razloga zbog čega je glumičina fotografija sa stomačićem iznenadila pratioce, a vest da je trudna Dragana Mićalović izazvala je opštu pometnju.

Naime, Dragana je napravila selfi u ogledalu sa trudničkim stomakom u prvom planu, a budući da je u više navrata isticala kako joj je karijera na prvom mestu i da sa udajom i majčinstvom ne želi da žuri, potez talentovane dramske umetnice sve je iznenadio.

Pročitajte: Novi dečko Dragane Mićalović je TAKAV FRAJER - Konačno je objavila fotke na Instagramu, drži je u naručju (FOTO)

Instagram

 

Ipak, jedan detalj koji su mnogi prevideli, a nameće se kao objašnjenje pomenute fotke jeste hešteg zahvaljujući kom se doznalo da je trudna Dragana Mićalović ustvari pozirala u kostimu napravljenom za potrebe snimanja serije “Igra sudbine”. 

Pročitajte: Haljina na kojoj bi joj Kejt Midlton pozavidela - Dragana Mićalović zablistala u svečanoj toaleti od koje zastaje dah (FOTO)

Instagram

 

Iako u prvi mah zbunjeni, pratioci su nizali komentare u superlativu i svi se slažu kako Dragani lepo stoji trudnički stomačić, te da će zasigurno biti i lepa trudnica  

Komentari (0)

Loading