Celebrity News

Dobrodošla, stara ljubavi! Srce Gage Mićalović ponovo je osvojio ON, zgodan je i prelep i baš ide uz nju (FOTO)

Emotivni život Dragane Mićalović u fokusu je otkako se mlada glumica pojavila na javnoj sceni

Dobrodošla, stara ljubavi! Srce Gage Mićalović ponovo je osvojio ON, zgodan je i prelep i baš ide uz nju (FOTO)

Živopisan i turbulentan je emotivni život Dragane Mićalović. Uprkos tome što je mlada tek svršena diplomirana glumica svega dva puta priznala da je zaljubljena i da ima partnera, po portalima se na tu temu dosta pisalo, zbog čega se i stekao pomenuti utisak, očigledno potpuno pogrešan.

Pročitajte: JOŠ UVEK TE VOLIM: Dragana Mićalović POSUSTALA i vratila se bivšem, evo koga ljubi (FOTO)

Instagram

 

Dragana svoju intimu od javnosti čuva kao zmija noge, pa se tako vrlo malo znalo o muškarcima koji su imali  tu sreću da osvoje njeno srce. Jednom momku pak pošlo je za rukom da u njenim mislima ostane čak deset godina, iako se među njima, navodno, nije mnogo toga dogodilo.

Pročitajte: BEAUTY OKRŠAJ poznatih sestara: Sloboda i Dragana Mićalović su sušta suprotnost! (FOTO)

Instagram

 

Naime, Mićalovićeva je tokom boravka u Francuskoj srela muzičara Nika Malena, koje je imala prilike da upozna pre deceniju u Hrvatskoj, a emocije među njima, kakve god one bile, očigledno se nisu ugasile. Presrećna što je na popularnog pevača sasvim slučajno naletela na ulicama Pariza, sestra Slobode Mićalović ovaj momenat je zabeležila telefonom i podelila sa prtiocima uz komentar:

- Ne mogu da verujem da ovog dečka opet srećem. Upoznali smo se u Puli pre tačno deset godina - napisala je Dragana, koja se po objavi pridružila Niku u izvedbi na ulici što je njena sestra snimila. Par je pevao i đuskao naočigled prolaznika, a svi koji su imali prilike da pogledaju snimak komentarišu da se iz aviona vidi da među njima postoje varnice.

Pročitajte: Tetke vole, a ne gnjave: Dragana Mićalović pokazala kako provodi vreme sa Slobodinim bliznakinjama (video)

Instagram

 

Da li će emotivni život Dragane Mićalović upotpuniti ponovo Nik Malen vreme će pokazati, jedno je sigurno oboma je drago da su im se putevi ukrstili.

 

 

Komentari (0)

Loading