Celebrity News

Pala je u 44. godini: Vesna Đogani prvi put u životu otišla kod estetskog hirurga, pogledajte kako izgleda posle intervencije (FOTO)

Estetska operacija Vesne Đogani mnoge je šokirala

Pala je u 44. godini: Vesna Đogani prvi put u životu otišla kod estetskog hirurga, pogledajte kako izgleda posle intervencije (FOTO)

Premda je tvrdila da se njoj tako nešto neće dogoditi, pevačica Vesna Đogani ipak je završila u podužem redu onih koji na kraju nekako ipak završe kod estetskog hirurga. Dok to kod nas odavno više nije tabu tema, dens-pop pevačica uspela je da u takvom koraku pronađe i neke korisne stvari. Estetska operacija Vesne Đogani, stoga, navodno joj je bila prva u 44. godini života.

 

 

Naime, pevačica je na društvenim mrežama podelila snimak na kom je moguće videti kako joj doktorka ubrizgava botoks i radi mezoterapiju.

- Znam da će mi svi reći da mi to ne treba, ali da odmah pređemo na stvar meni zaista to treba. Juče sam bila kod moje prijateljice doktorke da osvežim svoje lice. Uz pravilnu ishranu, svakodnevno vežbanje, ovo je samo trešnjica na vrhu torte - stoji u opisu videa koji prikazuje kako je izgledala estetska operacija Vesne Đogani.

- Ovaj put sam uradila botoks za bore oko očiju, botoks čela, a zatim sam uradila mezoterapiju za sjaj i elastičnost kože. Svaka mezoterapija se pravi u zavisnosti od tipa kože - dodala je pevačica.

Pročitajte: Spavala si mi sa mužem i RASTURILA porodicu: Slađa Delibašić jednim gestom svima stavila do znanja šta misli o Vesni (VIDEO)

 

 

Međutim, neki drugi izvori koji se mogu proveriti u domaćim medijima tvrde da ovo ipak nije bila prva estetska operacija Vesne Đogani iako je ona kasnije tvrdila drugačije. Navodno je još davno, kada se tek zabavljala sa Đoletom Đoganijem, ugradila silikone u grudi.

Komentari (0)

Loading