Celebrity News

Spavala si mi sa mužem i RASTURILA porodicu: Slađa Delibašić jednim gestom svima stavila do znanja šta misli o Vesni (VIDEO)

Odnos Slađe Delibašić i Vesne Đogani ne prestaje da intrigira

Spavala si mi sa mužem i RASTURILA porodicu: Slađa Delibašić jednim gestom svima stavila do znanja šta misli o Vesni (VIDEO)

Prošlo je već više od dve decenije od kada je u srcu Đoleta Đoganija Vesna zauzela Slađino mesto, a odnos Slađe Delibašić i Vesne Đogani ne prestaje da intrigira javnost.

Da se u glavama mnogih kockice još uvek nisu posložile odavno je jasno, jer do Slađe i danas dopiru komentari: "spavala ti je s mužem", "rasturila ti je porodicu". Ipak, odnos Slađe Delibašić i Vesne Đogani otrkiva da je istina nešto drugačija.

Naime, Vesna je u vezu sa Đoletom ušla tek nakon što su on i Slađa na svoj brak stavili tačku:

Pročitajte: Vesna Đogani prvi put javno o razlazu od Đoleta Đoganija: Nikada nisam ni želela da se udam za njega

 

 

- Nisam im rasturila brak, Đole mi se baš i nije svideo u početku - rekla je svojevremeno za medije i dodala:

- Sve je krenulo spontano, mislim da se ljubav negde prepozna i desi. Ja sam bila odrasla devojka kada sam se zaljubila u njega i bilo mi je potrebno da pored mene bude neko ko će biti moj zaštitnik i vođa.

Da joj Slađa nije pripisala krah braka, govori činjenica da Vesna sa Slađom ima odličan odnos baš kao i sa njenim i Đoletovim ćerkama Silviom i Marinelom.

Slađa i Vesna sa Đoletom i decom sada uživaju na odmoru, a društvo im pravi i Silvia. Porodično letovanje Đoganijevih mnogima je privuklo pažnju, a Slađa i Vesna jednim snimkom otkrile su kako se zaista slažu.

 

@dijalaa @vesnadjogani @sladjadelibasic #fyp ♬ original sound - Dijala Taraholić


 

 

Komentari (1)

Loading