Celebrity News

Ćerka Ilde Šaulić je zvezda Instagrama: Snimak na kom peva hit mamine koleginice će vam naterati suze od smeha

Autor: | 19/10/2022

Ćerka Ilde Šaulić nedavno je napunila šest godina

Ćerka Ilde Šaulić je zvezda Instagrama: Snimak na kom peva hit mamine koleginice će vam naterati suze od smeha

Ćerka Ilde Šaulić u septembru je proslavila šesti rođendan, ali mnogima se čini kao da se njena slavna mama tek juče porodila. Koliko je devojčica porasla najbolje otkriva snimak koji je Ilda podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama a na kojem posle dužeg vremena možemo videti njenu naslednicu Emu pa su mnogi ostali zatečeni da je već stasala za upis u školu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Ćerka Ilde Šaulić najveći je ponos poznate pevačice koja je nakon nesrećno završene druge trudnoće još više okrenuta svojoj mezimici. Na snimku osim toga koliko je Ema porasla možemo videti i da je od majke nasledila ljubav prema muzici pa je uživala uz taktove pesme Ildine koleginice Nataše Bekvalac. U skladu sa jednim od redova te pesme, Ilda je svoju jedinicu u videu opisala kao "ludilo moje" i dodala je mnogo srca, a svi komentari su bili fokusirani na to koliko je Ema preslatka.

Pročitajte: Mala Ema je DOČEKALA DAN: Radost u porodici Šaulić, Ildi se vratio osmeh na lice (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Ovog puta je na repertoaru bila Nataša, ali kako je pevačica jednom prilikom otkrila ćerka Ilde Šaulić voli veoma različite muzičke žanrove.

- Svi joj pevamo, naravno da voli da sluša dekine pesme ali pored Šabanovih sklona je da sluša i bebi Mocarta kao i druge dečje pesmice. Svašta se sluša kod nas u kući - ispričala je jednom prilikom Ilda.

 

Komentari (0)

Loading