Celebrity News

Gde Ceca prođe, tu trava više ne raste: Pogledajte šta se desilo sa Bogdanom Srejovićem (FOTO)

Bogdan Srejović nakon raskida sa Cecom promenio život iz korena

Gde Ceca prođe, tu trava više ne raste: Pogledajte šta se desilo sa Bogdanom Srejovićem (FOTO)

Nije tajna da je Bogdan Srejović nakon raskida sa Cecom bio izuzetno pometen i tužan, što je bilo i očekivano. Nepunih godinu dana od razlaza vratio se sebi, svojim prijateljima, porodici pa i ustaljenim navikama, koje mu dan čine potpunim i lepim. Na pravi kolosek, uprkos bolu zbog emotivnog kraha, vratila ga je roditeljska požrtvovanost i ljubav prema ćerkici Iskri, kruni njegovog braka sa manekenkom Zoranom Tasovac

Pročitajte: Da li ga je bar malo SRAMOTA? Isplivala Bogdanova privatna prepiska u kojoj piše o bivšoj devojci Ceci! Potez očajnika (VIDEO)

 

 

Najveći deo vremena Bogdan Srejović nakon raskida sa Cecom provodi u društvu naslednice kojoj uvek polazi za rukom da ga nasmeje, čak i kada mu do smeha nije. Cecin bivši okrenuo se roditeljstvu, te ne propušta niti jedan jedini ćerkin važan trenutak, od rođendana, maskembala preko priredbi i baleta, čemu svedoči i nedavno objavljena fotografija na njegovom "Instagram" profilu.

Pročitajte: Ćutao je sedam meseci: Prvi put posle raskida sa Cecom Bogdan Srejović rekao svoje, mnogi će ostati u šoku

 

 

Naime, Srejović se uslikao sa naslednicom dok koračaju ulicom, a njen stajling opčinio je sve koji su imali prilike sliku da pogledaju. Bogdanovo srce je puno što je otac upravo takve jedne devojčice što je i rečima opisao:

- Najveća ljubav života mog.

Komentari (2)

Loading
Nadica

11:14 21.10.2022

Kakav nezreo antipatičan tip, kao onaj klinac trzanke . Ove matore vataju klince , neizivljene zenturace.

A što lažete i on i vi

23:50 22.10.2022

Poznati gradski furundžija! Posle Covod karantina kod Cecike sada je u redaljci matorih sponzora! Fujčina