Celebrity News

Jedva smo je prepoznali! Vanesa Šokčić se prepolovila, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Izgled Vanese Šokčić mnoge je iznenadio

Jedva smo je prepoznali! Vanesa Šokčić se prepolovila, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Mnogi dugo nisu videli pevačicu Vanesu Šokčić pa su oni koji su nedavno posetili promociju knjige Nede Ukraden imali čime i da se iznenade. Naime, poznata folk pevačica bila je jedna od gošći na velikoj promociji njene slavne koleginice a možda baš zato što se ne pojavljuje tamo često u javnosti mnogi su gledali u njenu figuru s posebnom pažnjom. Aktuelni izgled Vanese Šokčić, po svemu sudeći, dosta se razlikuje od onog koji najveći deo publike pamti.

Boško Karanović

 

Naime, izgled Vanese Šokčić tokom godina se znatno promenio a mnogi su pod utiskom da je pevačica vidno smršala. Dok neki hvale promenu na njenoj figuri, drugi su komentarisali da je možda malo i preterala sa dijetom, te da joj novi imidž ne stoji najbolje. Dok je Vanesa bila u društvu Suzane Mančić i drugih javnih ličnosti, komentari su se iza kulisa nizali. Međutim, pevačica je već navikla na to da kao javna ličnost trpi različite komentare o njenom izgledu, o čemu je javno i govorila.

Pročitajte: SAZNAJEMO! Estrada se trese: Detalji autobiografije Nede Ukraden će vas šokirati

Boško Karanović

 

- Mi žene smo uvek podvrgnute nekom teroru. Čak i kada moja komšinica izađe, a nije ofarbana onda će to da komentarišu ove što sede ispred zgradi na klupi - rekla je ranije pevačica ali je i priznala da joj prija kada su ti isti komentari javnosti u znaku komplimenata.

-  Kojoj ženi ne prijaju komplimenti? Ne mogu da budem lažno skromna. Trudim se maksimalno vodim računa, jesam ja mnogo samokritična, ali trudIm se da te nedostatke prikrijem - izjavila je pevačica dok izgled Vanese Šokčić nastavlja da dobija različite komentare.

Komentari (0)

Loading