Celebrity News

Danas mi je rekla "RAZVODIM SE": Žarko Laušević šokirao otkrićem o supruzi Aniti, zar da mu ovo priredi

Autor: | 21/10/2022

Supruga Žarka Lauševića iznenadila je slavnog glumca

Danas mi je rekla "RAZVODIM SE": Žarko Laušević šokirao otkrićem o supruzi Aniti, zar da mu ovo priredi

Supruga Žarka Lauševića i slavni glumac imaju skladan dugogodišnji brak ali i zanimljivu priču o svemu što mu je prethodilo a na kraju ipak dovelo do njega. Sam Žarko je jednom prilikom otkrio nepoznate detalje o odnosu koji su gradili Anita Laušević i on, prisećajući se perioda kada su zajedno snimnali film "Boj na Kosovu", te da je njihova ljubav pala na prvi pogled iako su tada oboje već bili u brakovima.

Instagram

 

Žarko se odmah zaljubio u Anitu, ženu koja će kasnije postati druga supruga Žarka Lauševića, ali je odlučio da sačuva brak koji je tada već imao sa suprugom Majom. Anita se zatim udala, rodila devojčicu, ali su se njen i Žarkov život ponovo ukrstili i povezali.

- Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma "Boj na Kosovu". Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez "ј"  - pisao je o svojoj supruzi Žarko u knjizi "Godina prođe, dan nikad" i dodao kako je počela ljubv koju su druga supruga Žarka Lauševića i on izgradili.

- Dolazi otmena, visoka, lepa. "Razvodim sе", reče mi danas - kratko je glumac opisao njihovu ljubav. A minulog proleća supruga Žarka Lauševića odlučila je da sa njim dođe u Srbiju. Naime, jednu od glavnih uloga u novoj domaćoj seriji "Kalkanski krugovi" igra Žarko, koji je na snimanje serije stigao iz Amerike, gde živi skoro 20 godina. Kako piše "Kurir", društvo tokom tri meseca boravka na snimanju u Srbiji pravila mu je upravo supruga Anita, koja je profesionalni šminker.

Pročitajte: IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: Ovo je ćerka Žarka Lauševića iz prvog braka i udata je za OVOG muzičara (FOTO)

Supruga Žarka Lauševića je rođena u Ljubljani, a s glumcem ima ćerku Janu. Glumčeva supruga radila je na veoma popularnim projektima i sarađivala je s velikim zvezdama Holivuda, poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Komentari (0)

Loading