Celebrity News

Borba je bila duga i neuspešna, ja sam jednostavno ODUSTALA: Jelena Zana poslala potresnu poruku, svi pružaju podršku

Jelena Zana potomstvo je godinama priželjkivala

Borba je bila duga i neuspešna, ja sam jednostavno ODUSTALA: Jelena Zana poslala potresnu poruku, svi pružaju podršku

Kada je pre 14 godina odlučila da ozakoni emotivnu vezu sa kolegom Zoranom Živanovićem Jelena Živanović nije mogla ni da pretpostavi da će istoga trena kada i brak krenuti njena borba da se ostvari u ulozi majke. Uprkos velikoj želji i trudu Jelena Zana potomstvo nije dobila što joj je jedna od retkih neostvarenih želja, onih za kojima se dugo i tiho pati.

Pročitajte: Nisu je prihvatile! Jelena: Pitajte Žiku zašto mu ćerke nisu došle na naše venčanje

Boško Karanović

 
 

Na tu temu ona nikada nije želela da govori, vodeći se krilaticom "Ono što te boli, o tome se ćuti", međutim na nagovor kolege novinara relativno skoro pristala je da kratko prokomentariše to što sa Žikom nema naslednike.

- Sve smo probali, sve, ali ne želim da na taj način privlačim pažnju, to su lične stvari i želim da se zadrži na tome. Znam šta znači voleti dete, ali voleti svoje dete ne znam jer ga nikad nisam imala, a ono što nemaš ne znaš da li ti fali. Nažalost, u našoj zemlji to je dugotrajan proces (usvajanje, prim. aut.), deca se odgajaju u prihvatilištima i ustanovama, što nije dobro. U regionu, recimo, nije tako. Što kaže Žika, mi smo od usvajanja daleko kao Srbija od Madagaskara, ali je dobro pominjati takve stvari. Bitno je da ljudi čuju i postanu svesni koliko se njih bori kada su takve stvari u pitanju - rekla je Jelena, pa dodala da uprkos tome što se kao majka nije ostvarila, ume i ima majčinski koga da voli.

Pročitajte: Neobični doručak iz kuhinje Jelene Zane: Lako se pravi, zdrav je i veoma ukusan

Đorđe Tomić

 

Njeno srce osvojile su ćerke njenog supruga iz prvog braka, te ne krije da se prema njima ophodi kao da ih je rodila. Jelena Zana potomstvo nema ali zato ima Tamaru i Mariju, čija ljubav je leči.

 

 

Komentari (0)

Loading