Celebrity News

Neka granica MORA DA POSTOJI: Ljubinka Klarić neće više da ćuti, ovo je doživela od dečka ambasadora

Veza Ljubinke Klarić i ambasadora iz dana u dan intrigira medije

Neka granica MORA DA POSTOJI: Ljubinka Klarić neće više da ćuti, ovo je doživela od dečka ambasadora

Nije Ljubinka Klarić niti potvrdila niti demantovala romansu sa ambasadorom Srbije u Iraku Urošem Balovim, ipak malo malo o njihovom odnosu se piše po portalima. Uprkos medijskoj hajci Uroš se odvažio i čak na svom profilu na "Instagramu" objavio sliku sa glumicom, dok je ona odlučila da ovoga puta intimu sačuva za sebe. Za razliku od perioda kada je bila u braku sa Nebojšom Jovanovićem sa kojim ima sina Kostu, umetnica se dosta promenila, a oni koji je poznaju tvrde da su njen pogled na svet i način funkcionisanja u velikoj meri korigovala osećanja prema Balovu. Veza Ljubinke Klarić i ambasadora traje dve i po godine i navodno je, uprkos tome što je na daljinu, vrlo čvrsta, a nije za čuđenje i ako završi brakom.

Pročitajte: Ovaj MOĆAN muškarac joj je pružio utehu nakon razvoda: Upoznajte novog dečka Ljubinke Klarić (FOTO)

Instagram

 

O njenoj stabilnosti najbolje govori glumičino gostovanje na televiziji gde je naravno ostala pri odluci da o Urošu ne govori, ali je isto tako vrlo direktno sa širokim osmehom na licu ispričala šta je to što je radosnom čini u muško-ženskom odnosu, ali i u kojoj recepturi ona vidi sklad i lek za ljubomoru.

- Mislim da svaki čovek mora da ima tajne i to se potpuno podrazumeva isto tako mora da ima granice pa i u partnerskim odnosima. Mislim da partneri moraju ovog drugog da ostave na miru i ne čačkaju mnogo po intimi i do kraja. Pre svega mora da postoji poštovanje kada postoji poštovanje tu su i granice i tako ćeš dobiti sve ono što treba da znaš, a sve ono što ne treba da znaš nemoj ni da znaš ili ćeš saznati kasnije. Ovo sve čovek shvati mnogo kasnije, kada ima 25 voleo bi sve da zna, što je pogrešno - izjavila je dramska umetnica, a na osnovu svega izrečenog mnogi su sebi dali za pravo da zaključe da sve pomenuto ona ima kraj Balova, kao i da je veza Ljubinke Klarić i ambasadora divna.

Pročitajte: Ljubinka Klarić otvorila dušu: Ne želim da imam više dece, sin mi je na odvikavanju

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Kukavci

22:39 17.10.2022

A dete na odvikavanju od video igrica....i još se hvali da ga baš nije ni želela...žena za primer, ali stvarnooooo