Celebrity News

Koliko je samo slatka i liči na tatu! Aleksa Balašević prošetao ćerku štrandom, svi zanemeli zbog jednog detalja (FOTO)

Ćerka Alekse Balaševića svakog dana sve je slađa

Koliko je samo slatka i liči na tatu! Aleksa Balašević prošetao ćerku štrandom, svi zanemeli zbog jednog detalja (FOTO)

Vera Balašević, ćerka Alekse Balaševića, stara je tek dva meseca a već je vrlo popularna. Mediji i javnost od prvog dana njenog rođenja znatiželjni su da saznaju kako unuka čuvenog kantautora Đorđa Balaševića izgleda, ima li više crta lica na tatu ili pak na mamu, pa i kakva je karakterom. Nažalost, mladi biznismen i njegova supruga Nikolina odlučili su da, bar na neko vreme, dok Vera ne stasa njenu privatnost sačuvaju i u tome su donedavno bili vrlo uspešni.

Pročitajte: Stigla beba! Porodica Balašević je od danas bogatija za devojčicu, a dobila je OVO staro srpsko ime

Instagram

 

Jedna od šetnji Alekse sa ćerkom privukla je dosta pažnje Novosađana, koji su u isto vreme hodali štrandom, te je zabeležena prva fotografija ponosnog oca sa preslatkom mezimicom, koja se svakoga dana sve više razvija, napreduje i raste.

Pročitajte: Čudne moći: Tajna Olivere Balašević isplivala, i oni najhrabriji pred njom će sada strepeti

Instagram

 

Ćerka Alekse Balaševića dovoljno je velika da je otac predstavi svetu, a taj trenutak ovekovečen je slikom koja kruži društvenim mrežama. Vera Balašević, devojčica je koja genetski ima sve predispozicije da bude slatka, mila i prepametna, a veruje se da će se ponosni roditelji potruditi oko njenog vaspitanja, a po svemu sudeći i pravoslavnog usmerenja.

Komentari (2)

Loading
Viki

10:19 26.10.2022

Mora se priznari da su lepo i sad vec pomalo retko ime izabrali...