Celebrity News

Stigla beba! Porodica Balašević je od danas bogatija za devojčicu, a dobila je OVO staro srpsko ime

Aleksa Balašević postao otac ćerke, dao joj predivno ime

Stigla beba! Porodica Balašević je od danas bogatija za devojčicu, a dobila je OVO staro srpsko ime

Danas je Aleksa Balašević postao otac ćerke, a informaciju zbog koje će sa prijateljima slaviti celu noć sin pokojnog kantautora Đoleta Balaševića objavio je na svom "Instagram" profilu.

- Jutros nas je nebo ponovo iznenadilo. Stigla je na svet Vera Balašević - napisao je Aleksa i u svoje i u ime supruge Nikoline zahvalio se svima na divnim čestitkama. Vest da je još devojčica stigla u dom Balaševića odjeknula je Balkanom, a ponosnim roditeljima nema kraja sreći.

Pročitajte: Kakve haljine! Isplivala prva fotografija Jovane i Bebe Balašević sa venčanja brata Alekse, javnost ne prestaje sa komentarima

Instagram

 

Supružnici, koji su se pre mesec i po dana venčali pred bogom, željno su iščekivali ovaj momenat, te su svojoj mezimici već opremili kutak i sve što je neophoodn za prvi par meseci njenog odgoja. Pripremili su se i mentalno, tragajući stalno u priručnicima, knjigama i internetu kako prve temelje u roditeljstvu da naprave što čvršće i čini se da za njih dvoje nema briga, kao ni za malu Veru.

Pročitajte: Devojčica božanstvenog imena je stigla: Aleksa Balašević postao otac

Privatna Arhiva

 

Vest da je Aleksa Balašević postao otac obradovao je veliki broj ljudi, koji mladog biznismena prati i voli njegov rad, ipak najveće zadovoljstvo osetilo se u njegovoj porodici. Baka Olivera i tetke Beba i Jovana ne mogu da dočekaju da Veru priviju uz grudi i požele joj dobrodošlicu u njihov dom.

Komentari (0)

Loading