Celebrity News

Slomljen i drugačiji: Pogledajte kako Deki Pantelić izgleda danas, nakon borbe sa teškom bolešću (FOTO)

Autor: | 25/10/2022

Bolest Dejana Pantelića uticala je na poznatog voditelja

Slomljen i drugačiji: Pogledajte kako Deki Pantelić izgleda danas, nakon borbe sa teškom bolešću (FOTO)

Mirko Tabašević

Bolest Dejana Pantelića uticala je na život poznatog voditelja i navela ga da u poslednje vreme značajno manje bude u javnosti, ali baš zato mnoge interesuje kako Pantelić nakon svih zdravstvenih izazova danas izgleda. Prilika da to otkriju ukazala se svima koji prate voditelja na društvenim mrežama budući da je objavio fotografiju na kojoj posećuje svog frizera. Voditelj je očigledno bio u dobrom raspoloženju i to je ohrabrujuća vest za sve koji brinu za njegovo zdravlje, ali ima onih koji istovremeno brinu da su ga komplikacije izazvane zdravstvenim stanjem slomile.

Instagram

 

Kada je 2012. godine zdravstveno stanje Dejana Pantelića narušio kancer na krajnicima, cela porodica prošla je kroz težak period. Voditelj je vodio tešku i neizvesnu bitku iz koje je posle niza uspona i padova izašao kao pobednik, uz podršku svoje supruge Mione i ljubav sina Vukašina i ćerke Lane. Ipak, zdravstveno stanje Dejana Pantelića ponovo je narušeno ranije ove godine. Iako je situacija daleko lakša nego pre deset godina, Deki je hospitalizovan zbog upale slepog creva, a operacija je bila neizbežna. Bolest Dejana Pantelića i sve sa čim je morao da se izbori morali su da se odraze na njegovo opšte stanje ali dobro je što je voditelj sve ovo vreme bio pozitivno nastrojen u svojoj borbi i to ga je sasvim sigurno i održalo da u njoj istraje.

Pročitajte: Bila je uz njega u najtežim životnim trenucima: Ovo je supruga Dejana Pantelića koju skoro nikada nemate prilike da vidite (FOTO)

Printscreen Prva Tv

 

- Pre šest dana zaboleo me je stomak, imao sam perforaciju slepog creva, sve je uspešno sređeno. Sve je okej, hvala svim zaposlenim u Urgentnom centru, sestrama, doktorima, hirurzima. Pre desetak godina lečio sam se u inostranstvu i razmišljao da li će naš pacijent imati da se leči u takvim uslovima, kao u Nemačkoj. Ovo je dobro, kada čovek dođe ovde, on ozdravi ‒ rekao je Deki krajem marta ove godine.

Komentari (1)

Loading
Ex faca

17:31 25.10.2022

Deki, dobar si lik ali su reklame za g132 glue. Pogotovo ona gde mašeš komšiji kao Vučić nikome sa terase. Providno. Srećno ozdravljenje