Celebrity News

Prve fotografije sina Ane Brnabić: Pogledajte koliko je samo presladak mali Igor u premijerkinom zagrljaju (FOTO)

Autor: | 27/10/2022

Sin Ane Brnabić raznežio je javnost

Prve fotografije sina Ane Brnabić: Pogledajte koliko je samo presladak mali Igor u premijerkinom zagrljaju (FOTO)

Pored časti da prisustvuju zvaničnom proglašenju nove Vlade Srbije sinoć u Narodnoj Skupštini, svi koji su se zatekli na svečanoj sednici u tom zdanju mogli su da uživo vide i kako izgleda sin Ane Branbić koji je svoje tri i po godine došao da lično podrži poznatu mamu na starom-novom zadatku. Tu je, naravno, bila i Anina partnerka Milica Đurđić, ali najveća pažnja prisutnih usmerena je na malog Igora kao i odnos koji je dečak uspostavio sa mamom premijerkom.

Damir Dervišagić/Kurir

 

Naime, svi su se raznežili kada je sin Ane Brnabić pohrlio u zagrljaj predsednice Vlade koja u tim trenucima takođe nije odolela da ne pokaže svoje drugo lice koje inače čuva samo za privatnost svog doma. Na par minuta mali Igor bio je u Aninom zagrljaju, a onda je sa svojom drugom mamom Milicom sa balkona Skupštine posmatrao kako Brnabićeva polaže zakletvu.

Damir Dervišagić/Kurir

 

Sin Ane Brnabić vidno je porastao a njegova plava kosica posebno je istaknuta. Premijerka ne krije da joj je porodica gotovo jedina slabost, a volela bi da ima više vremena za nju.

Pročitajte: Isplivali detalji venčanja Ane Brnabić sa Milicom: Evo na šta premijerka nikako nije želela da pristane (FOTO)

Damir Dervišagić/Kurir

 

- Užasno mi teško pada što ne mogu više vremena da provedem sa porodicom, to je užasan aspekt ovog posla. Ali kada vidimo rezultate našeg rada, lakše bude mnogo - rekla je ranije premijerka Brnabić.

Komentari (3)

Loading
Anći

19:34 28.10.2022

Kada se ona porodila i odkud to da kod istopolni brakovi ? Naš zakon to nije odobrio niti će ...Valjda se i mi pitamo a ne ovi što se školuju na zapadu pa uništiše sve što je sveto , a u porodicu ? Nikakooooo...