Celebrity News

Šest meseci nakon smrti muža: Nikolina Pišek objavila fotku sa NOVIM DRAGIM (FOTO)

Partner Nikoline Pišek više nije tajna

Šest meseci nakon smrti muža: Nikolina Pišek objavila fotku sa NOVIM DRAGIM (FOTO)

Partner Nikoline Pišek nije popunjena pozicija još otkako je doživela veliku porodičnu traumu odlaskom njenog supruga Vidoja Ristovića, a nakon tačno šest meseci od njegove prerane smrti neki se pitaju kada će biti dobar trenutak da atraktivna voditeljka nastavi sa svojim emotivnim životom. Ona za sada izbegava da govori na takve teme, ali je zato podelila svoju seksipilnu fotografiju naglasivši da je jedan muškarac video baš takvu. Reč je, naime, o saradnji sa hrvatskim modnim fotografom Šimom Eškinjom koja se dogodila odavno ali je hrvatska voditeljka poželela da se toga priseti baš sada.

 

 

Na pomenutim fotografijama voditeljka pozira u čipkastom donjem rublju i mrežastim čarapama i potvrđuje nezvaničnu titulu jedne od najseksepilnijih Hrvatica današnjice.

- U očima mog najdražeg fotografa, Šime Eškinje. Bilo je jako zabavno - poručila je Nikolina kraj objave, a partner Nikoline Pišek u tom poduhvatu sigurno je ponosan na ono što su Nikolina i on napravili na setu. Na račun tog izdanja voditeljka je dobila brojne komplimente od svojih prijatelja poput Ide Prester i Borisa Banovića, ali i brojnih pratilaca na društvenim mrežama.

Pročitajte: Sramota! Poznata Hrvatica objavila prepiske: Vidoje varao Nikolinu, pogledajte kakve poruke je slao (FOTO)

 

 

Na pomen Vidoju Ristoviću povodom šest meseci od smrti Nikolina se pre neki dan nije pojavila, što je njen svekar Miša Grof odmah iskoristio da ponovo prozove udovicu u javnosti, ali mu je voditeljka odmah odgovorila kako je bila sprečena.

- Mislim da ste svi shvatili koliko je moj svekar zlonameran kad sam ja u pitanju, to više nije tajna. Na pomen nisam došla iz privatnih razloga, nisam bila u mogućnosti da se pojavim. Sve što imam reći na njegovu izjavu je da mu je potrebna pomoć psihijatra - izjavila je Nikolina.

Komentari (0)

Loading