Celebrity News

Ćerke Slobode Mićalović blistale na crvenom tepihu: Prvi put sa mamom pred kamerama, pogledajte koliko su porasle (FOTO)

Autor: | 02/11/2022

Ćerke Slobode Mićalović uskoro postaju tinejdžerke

Ćerke Slobode Mićalović blistale na crvenom tepihu: Prvi put sa mamom pred kamerama, pogledajte koliko su porasle (FOTO)

Ćerke Slobode Mićalović prošetale su zajedno sa poznatom glumicom na premijeri filma "Čudotvorac tumanski" u beogradskoj "MTS dvorani" a na crvenom tepihu bile su među najtraženijim ličnostima. Otkako su nedavno počele da prate svoje roditelje po gradskim dešavanjima, ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića sve se više osećaju kao na domaćem terenu kada treba da stanu pred foto objektive, iako je još uvek nepoznato da li imaju želje da se oprobaju u sličnim poslovima kao njihovi roditelji.

Boško Karanović

 

Bliznakinje Vera i Mila u januaru su napunile dvanaest godina pa su sada i zvanično veoma blizu tinejdžerskog doba, ali ćerke Slobode Mićalović na crvenom tepihu imaju sigurnost i starijih devojčica. Sloboda je nedavno govorila o tome kako njene naslednice sve brže odrastaju i kako mora da se pomiri s tim da će uskoro same graditi svoje živote.

Pročitajte: Pre oko četiri godine počeli su problemi: GOTOVO JE, Sloboda Mićalović se seli iz porodičnog stana (FOTO)

Boško Karanović

 

- Radim sve ono što sam ja nekada zamerala mojim roditeljima, pa čak i danas, kad me mama pozove i pita 'jesi jela, što ne odmaraš više, što ovo, što ono'. Svaki roditelj želi da zaštiti svoje dete, u svakom smislu, a onda si razapet između toga da ne možeš da ih štitiš, da u trenutku moraš da ih pustiš, da život drugačije stvari nosi, da ih prosto pripremiš da odlete iz tog gnezda, što mislim da će biti najteži momenat. A one se nekako već spremaju, već su to ozbiljne devojke, upoznaju svet - rekla je Sloboda.

Boško Karanović

 

Komentari (2)

Loading
Ana

19:33 02.11.2022

Ta Sliboda,je nijakva glumica.Nit je talentovana,nit lepa,nit harizmatična.Ali takva je naš scena,forsiraju se nikakvi,dok talentovani sede.A devojčice su na mamu,prosečne

Hm

01:39 03.11.2022

Ahahahahahaha Ova sada glumata JK 🤣 Zeno.. Uzivo nema filtera, a deca su ti previse mlada da bi ih mackala raznoraznom sminkom ili gledala da to rade. Jeste da Jelena golotinjskim nastupima glumi i zaradjuje, glumatas i ti ali zahvaljujuci debeloj vezi grabis sve uloge. Razlika je sto Karleusina deca se ne mackaju toliko za svoj uzrast, pa cak i kada se kao starija cerka pojave na reviji u ulozi modela. Sta radis sa tom decom? Sta pokusavas? Ajde bre narode, pevaljka je jedno, ali barem za glumice trebate imati vise oka i sluha. Koliko lepsih i mladjih talenata, ali pravih talenata imamo, ne mozete ni da vidite jer ovoj debela veza obezbedjuje glavne uloge u svemu. Ne talenat. Kakav bre talenat? Branka, Katarina, Dubravka... To su talenti. A i starije generacije. Sta je ova bre talenat? Poznata po ulogama koje joj se obezbede u Srbiji preko veze. Sto nije uspela da se probije negde dalje od Srbije, da je toliko ebozovna i talentovana? Mozak narode, mozak. Pevaljka pa ode na nastupe van Srbije. A ova? Sada sestru ugurava, isto preko debele veze njihove porodice. Ko je saradjivao na snimanjima sa njima, zna odlicno koliko su umisljene i ne cene tudje vreme, vec dolaze nepripremljene na setu gde cela glumacka ekipa i svi sa seta moraju da cekaju da one dve nauce tekst za snimanje. Ljudi ostaju predugo na setovima, cekajuci njih dve, jer njih bas briga. Cesto smo dolazili na set u 6h ujutru i odlazili sa seta oko 7-8h ujutru, jer moraju da nauce tekst nakon sto dodju iz provoda. Dok se ne snime scene sa njima, mi ostali ispastamo. Ne znate vi uopste ove Micalovicke. Da su imale tu vezu pre, dobila.bi ova ulogu Zone Zamfirove koju ne moze da prezali jos uvek. Jeste je iritantna dobila, ali ne preko veze. Sada sve uloge ova grabi, a talenat kao u svakoj seriji predvidiv.