Celebrity News

Pre oko četiri godine počeli su problemi: GOTOVO JE, Sloboda Mićalović se seli iz porodičnog stana (FOTO)

Sudbina Slobode Mićalović bila je da postane velika zvezda

Pre oko četiri godine počeli su problemi: GOTOVO JE, Sloboda Mićalović se seli iz porodičnog stana (FOTO)

Natalna karta koju je za Slobodu Mićalović uradila naša astrološkinja Helena Cupać otkriva detalje iz glumičinog života o kojima smo malo znali. Helena tvrdi da zvezde ukazuju na to da je sudbina Slobode Mićalović bila da postane velika zvezda, ali isto tako da upozna supruga Vojina Ćetkovića i rodi mu dve ćerke Veru i Milu.

Boško Karanović

 

 

Pročitajte: Nikad viđena fotka Slobode MIćalović sa venčanja! Glumica blista, a tek venčanicu da vidite (FOTO)

Boško Karanović

 

Astrološkinja takođe tvrdi da je Sloboda porodična žena, vrlo privržena mužu i deci i fokusirana na dom, ali da se već neko vreme ona nalazi u procesu trancizije i promene.

- Određene, nepredviđene promene kod Slobode počele su pre oko četiri godine. Ovo se prvenstveno odnosi na svakodnevicu, nekretnine i neplanirane selidbe - počela je izlaganje Helena, pa dodala:

- Na poslovnom planu ona se suočava sa određenim preprekama, te joj se sada preporučuje strpljenje i upornost u realiziaciji planova. Takođe, do marta 2023. godine, Sloboda će se povremeno naći na udaru negativne kritike, a za nju je preporučljivo da na iste reaguje dostojanstveno i smireno. Iako ona ima šta da kaže, dobro postavljena planeta komunikacije govori o osobi koja je intelektalno jaka i koja barata informacijama, nije tip koji će po svaku cenu nametati  stavove niti provocirati okolinu.

Pročitajte: Nikad više i zauvek: Bivša žena Vojina Ćetkovića u tajnoj poseti Srbiji, neke ljubavi su večne FOTO

Instagram

 

Sudbina Slobode Mićalović za sledeću godinu, a od marta, prema astrologiji donosi dramskoj umetnici značajno rasterećenje, kao i prevazilaženje izazova iz prethodnog perioda, ali i određene nagrade za rad i trud. 

Komentari (0)

Loading