Celebrity News

Prva žena Voje Brajovića je lepotica svetskog glasa, ali njemu NIJE BILA DOVOLJNA: Pogledajte kako izgleda majka njegove dece

Autor: | 02/11/2022

Prva žena Voje Brajovića rodila mu je dvoje dece

Prva žena Voje Brajovića je lepotica svetskog glasa, ali njemu NIJE BILA DOVOLJNA: Pogledajte kako izgleda majka njegove dece

Pored njegove sadašnje i dugogodišnje supruge Milice Mihajlović, mnogi su zaboravili da je prva žena Voje Brajovića bila Ljiljana s kojom je dobio ćerku Iskru Brajović koja je takođe poznata glumica kao i sina Vukotu. O njoj se ne zna mnogo u javnosti, ali zauvek su vezani činjenicom da su zajedno dobili dvoje dece.

Foto Sale

 

Prva žena Voje Brajovića i slavni glumac se znaju, što bi se reklo, od malih nogu. Ona je bila devojčica iz njegovog komšiluka u Valjevu. Ljiljanin otac je bio lekar, koji je lečio i malog Voju. Kada su se venčali, Ljiljana je napustila studije medicine i posvetila se porodici.

Pročitajte: Otac Voja na ivici suza od sreće: Iskra Brajović celu porodicu obradovala NAJRADOSNIJIM VESTIMA (FOTO)

printscreen

 

Prva žena Voje Brajovića je glumcu rodila i sina Vukotu i ćerku Iskru. Vukota je scenarista i bavi se manekenstvom, a Iskra je glumica, ali i mama, tako da Ljiljana provodi vreme sa unukom Ines. Iskra se svakodnevno hvali na društvenim mrežama bakom, koja je velika pomoć oko male Ines. Voja Brajović u srednjim godinama se razveo od supruge Ljiljane, a potom se oženio koleginicom Milicom Mihajlović.

Komentari (0)

Loading