Celebrity News

Nova frizura Anđelke Prpić će vas baš iznenaditi: Ovo definitivno više nije ista žena, kakva promena (FOTO)

Autor: | 03/11/2022

Nova frizura Anđelke Prpić izazvala je veliku pažnju

Nova frizura Anđelke Prpić će vas baš iznenaditi: Ovo definitivno više nije ista žena, kakva promena (FOTO)

Nedavno je glumica Anđelka Prpić napunila 38 godina a nekako uspeva da izgledom bude sve mlađa. To je demonstrirala i juče kada se pojavila na promociji druge sezone serije "Azbuka našeg života" u režiji Jelene Bajić Jočić. Za osveženo i podmlađeno izdanje glumice verovatno je najzaslužnija nova frizura Anđelke Prpić kojom se pohvalila pred kolegama i predstavnicima medija.

Boško Karanović

 

Nova frizura Anđelke Prpić nije ni značajno duža niti kraća, već je dobila manje talase ali je lice slavne glumice na vidno drugačiji način došlo do izražaja. Glumica ima sve razloge da bude zadovoljna na profesionalnom planu. Joćš uvek je u bioskopima aktuelan film "Ala je lep ovaj svet", a već promoviše i nove stvari na kojima je radila.

Pročitajte: Sine mamin... Anđelka Prpić U SUZAMA zbog sina, zbog ovoga ne može da se oporavi (FOTO)

Boško Karanović

 

Na privatnom planu, međutim, nema bitnijih pomaka, makar ne onih koje je glumica u ovom trenutku spremna da iznese u javnost. Nova frizura Anđelke Prpić možda glumici donese i novo samopouzdanje, što je sa frizurama neretko slučaj, a videćemo šta to sve može podrazumevati na putu ka novinama u njenom emotivnom životu.

Komentari (0)

Loading