Celebrity News

Osmeh i nežni dodiri govore sve: Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović prvi put zajedno u javnosti (FOTO)

Autor: | 23/09/2022

Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović nestvarno su lep par

Osmeh i nežni dodiri govore sve: Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović prvi put zajedno u javnosti (FOTO)

Anđelka Prpić i Andrija Kuzmanović sinoć su zablistali na premijeri filma "Ala je lep ovaj svet" koja je održana u mts dvorani, uz prisustvo velikog broja gledalaca. Glavne junake ove ljubavne priče čine andjeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spoji nespojivo, neafirmisani reditelj Bata (Andrija Kuzmanović), Una (Anđelka Prpić), popularna i harizmatična TV voditeljka kao i policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski) koji će nas nervirati, zasmejati, ljutiti i rasplakati.

Pročitajte: Zašto bi krila? Srce Anđelke Prpić osvojio je ZGODNI KOLEGA, pogledajte samo koliko su zaljubljeni i prvu fotografiju poljupca!

Boško Karanović

 

Glumački par vidno raspoložen osvojio je prisutne svojim vedrim duhom i svi komentarišu kako su sjajna ekipa, a uočljivo je da im izuzetno prija saradnja te nisu skidali osmehe sa lica.

Pročitajte: Drži je čvrsto oko struka . Andrija Kuzmanović fotografisan sa sveže razvedenom koleginicom, svi će biti iznenađeni (FOTO)

Boško Karanović

 

Svečano odeveni kako i priliči ovakvom događaju, glumac i glumica prošetali su crvenim tepihom te mnoge ostavili bez daha. Anđelka se odlučila za elegantnu haljinu uz telo boje lavande u kojoj je zasijala u punom sjaju, dok je harizmatični Andrija na sebi imao crne pantalone i košulju koje je uklopio uz veoma upečatljiv sako i svemu dodao braon notu ponevši cipele i kaiš u toj nijansi.

Pročitajte: Ova Anđelka više ne postoji - Potpuno je promenila imidž, pitanje je da li biste je prepoznali (FOTO)

Boško Karanović

 

Romantična ljubavna komedija koja je privukla mnoštvo posetioca pretpremijerno je prikazana letos na 46. izdanju Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji gde je osvojila Nagradu publike, a ostvarenje je sinoć kao i tada pobralo aplauze oduševljenja gledalaca.

Komentari (0)

Loading