Celebrity News

TRUDNOĆU su svi toliko očekivali: Andjela Jovanović i Mihail Dudaš više ne kriju, LJUBAV SE UMNOŽILA (FOTO)

Autor: | 03/11/2022

Veza Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša sve je čvršća

TRUDNOĆU su svi toliko očekivali: Andjela Jovanović i Mihail Dudaš više ne kriju, LJUBAV SE UMNOŽILA (FOTO)

Veza Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša u sve je jačem zamahu a ljubav cveta jače nego ikada. Povod da sada to pokažu javnosti jeste rođendan uspešnog sportiste koji je par obeležio pre dva dana, a ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić želela je da javno čestita Dudašu divan dan specijalnim video snimkom koji predstavlja omnibus različitih situacija u kojima su njih dvoje bili zajedno tokom dosadašnjeg perioda njihove veze.

- Srećan rođendan ljubavi! Klipovi su random ali ljubav je velika i svakim danom raste - poručila je glumica i pevačica svom izabraniku a čestitke su odmah počele da pljušte. Veza Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša bogatija je za nekoliko ljubimaca više koje par sada zajedno ima, a ova srećna porodica neretko poručuje javnosti koliko ljubavi ima u njoj. Pre nešto više od mesec dana Anđela je bila ta koja je slavila rođendan a sada je došao red na atletičara.

Pročitajte: Konačno joj se ostvaruje i najveća želja! Anđela Jovanović podelila najlepše vesti, Mihail Dudaš van sebe od sreće (FOTO)

Veza Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša slovi za jednu od skladnijih na našoj javnoj sceni. Iako se ne libe da međusobnu ljubav prikazuju u javnosti, o partnerskom odnosu ne govore previše za medije.

Komentari (0)

Loading