Celebrity News

Konačno joj se ostvaruje i najveća želja! Anđela Jovanović podelila najlepše vesti, Mihail Dudaš van sebe od sreće (FOTO)

Ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić ima veliki povod za slavlje

Konačno joj se ostvaruje i najveća želja! Anđela Jovanović podelila najlepše vesti, Mihail Dudaš van sebe od sreće (FOTO)

Ćerka Dragana Jovanovića i Branke Pujić, prelepa Anđela proslavila je 30. rođendan. Glumica često sa pratiocima na društvenoj mreži "Instagram" podeli svoje misli i osećanja, a tako je uradila i nekoliko sati nakon ponoći i sebi poručila:

- Vreme je da ostvarim svoju želju - napisala je Anđela ispod rođendanske fotografije i pokrenula lavinu komentara.

Pročitajte: U Gagijevoj kući moraju da se poštuju pravila - Otkriveno kakvi su zaista odnosi Dragana Jovanovića i Mihaila Dudaša (FOTO)

 

 

Imajući u vidu da Anđela Jovanović i Mihail Dudaš već neko vreme uživaju u ljubavnoj vezi te važe za jedan od najlepših i najskladnijih domaćih parova, pored mnogobrojnih rođendanskih čestitki ima i onih su se zapitali koja to želja se lepoj glumici još uvek nije ostvarila.

S tim u vezi nametnulo se pitanje da li se radi o temi iz nedavno snimljene reklame koja je oduševila naciju, a u kojoj se Anđela ostvarila u ulozi majke dok je ponosni tata upravo njen izabranik, bivši atletičar.  

Pročitajte:I to se dogodilo! Radosne vesti stižu iz doma Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša - Branka i Gagi su samo o tome sanjali, svi čestitaju (FOTO)

 

 

U životu ovog mladog para nižu se samo uspesi, a da li je sada na red došao jedan od najlepših zbog čega atletičar i glumica zasigurno ne bi skrivali radost, pokazaće vreme koje je pred nama. Ono sa čime za sada svi mogu da se slože jeste da Gagijevoj ćerki odlično stoji uloga majke te da bi se u istoj veoma dobro snašla.

Komentari (0)

Loading