Celebrity News

Godinu dana od Marinkove smrti, Slavica Rokvić je smogla snage da NASTAVI DALJE: Evo ko je sada drži za ruku (FOTO)

Autor: | 04/11/2022

Pomen Marinku Rokviću otkrio je promene u porodici

Godinu dana od Marinkove smrti, Slavica Rokvić je smogla snage da NASTAVI DALJE: Evo ko je sada drži za ruku (FOTO)

Pomen Marinku Rokviću koji je nedavno okupio celu porodicu i prijatelje protekao je uz mnogo emocija, a ujedno je bio i retka prilika da se Slavica Rokvić, Marinkova udovica, pojavi u javnosti. Uz podršku sinova Nikole i Marka jako i dostojanstveno se držala tokom pomena njenom prerano preminulom suprugu a naročito zbog želje da ne uznemiri unučiće koji su takođe došli na dedin grob.

ATA Images

 

Pomen Marinku Rokviću protekao je uz prisustvo najbližih ljudi ove porodice, a jedan od njih ispričao je kako Slavica izdržava dane otkako poznati pevač više nije tu.

- Slavica je izuzetno jaka i pametna žena. Svoju tugu nosi u srcu, dostojanstveno i tiho, nikog ne uznemirava već se trudi da svima olakša i ulepša život. Uspela je da sebi nađe novi posao koji je čini srećnom - pravi kozmetiku na biljnoj bazi. Veoma je aktivna i na društvenim mrežama, piše i blogove kojima osvaja srca mnogih žena koje joj se zahvaljuju na savetima i mudrosti - ispričao je porodični prijatelj.

Pročitajte: Udovica Marinka Rokvića nije dobro: Tužne vesti o Slavici stižu iz doma porodice Rokvić

Ata Images

 

Pomen Marinku Rokviću podsetio je i na to da Slavica igra značajan faktor u zbližavanju čitave porodice, te da sve sinove i snaje drži na okupu.

Komentari (0)

Loading