Celebrity News

Nema šanse da ćete je ikad prepoznati bez ciklama kose: Zorica Brunclik je PLAVUŠA i PRELEPA JE (FOTO)

Kosa Zorice Brunclik već dugo je njen zaštitni znak

Nema šanse da ćete je ikad prepoznati bez ciklama kose: Zorica Brunclik je PLAVUŠA i PRELEPA JE (FOTO)

Kosa Zorice Brunclik ne samo godinama, već decenijama unazad ima prepoznatljivu boju i predmet je različitih mišljenja jer ružičasta nijansa koju je odabrala zbilja jeste unikatna na našoj estradnoj sceni. Pre te boje, ofarbala se u crveno još davne 1993. godine a i ta odluka je u to vreme izazivala mnogo komentara. Međutim, mnogi se možda ne sećaju kako je pevačica izgledala čak pre tog perioda, kada je, verovali ili ne, bila plavuša.

Boško Karanović

 

Kosa Zorice Brunclik te davne 1992. godine nije bila ni nalik onome po čemu danas svi prepoznaju ovu pevačicu a pored drugačije boje imala je i vidno drugačiji stil frizure. Zahvaljujući jednom od retkih video snimaka iz tog vremena koji postoje na društvenoj mreži "Instagram" sada možemo videti kako je Zorica izgledala kao plavuša. Jednom prilikom, Zorica je ispričala koliko joj vremena treba da se ofarba.

Pročitajte: Uspeli da obmanu javnost ali ne i komšije: Istina o Zorici i Kemišu nije tako prijatna

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @retro_hitovi

 

- Šest sati farbanja, i to već trideset i kusur godina. Ne dođe mi momenat „neću više da se farbam“. Najinteresantnija je situacija tokom leta. Ja stalno nosim neke turbane zbog toga što ovo nije farba, ovo je preliv. Dan nakon Tašmajdana (koncert koji je nedavno održala, prim. aut.) , kada se budem probudila, tamo gde bude reflektor direktno išao boja će biti skinuta. Tu će da ostane trag kao da nisam ofarbana. Taj deo će se vratiti u plavu boju. Iz tog razloga stalno nosim maramu tokom leta“, izjavila je Zorica pre nekoliko meseci za Telegraf.

Komentari (0)

Loading